HEMA Fotoboek winactie!

Een tijd terug kreeg ik van mam een Hema actiecode waarmee je gratis een fotoalbum in elkaar kon draaien. Fanatiek ging ik met de vakantiefoto’s van dit jaar aan de slag en maakte een leuk overzicht van de dagen in Zeeland en Londen. Ik heb mijn foto’s normaal gesproken alleen op de laptop staan, dus het was erg leuk om nu een echt fotoalbum in mijn handen te houden. Het programma was erg makkelijk in gebruik en het album van pakweg 25 pagina’s was dan ook zo in elkaar gezet.

Pompompompom!
Ennnn, lieve lezer, goed nieuws voor jou! Ik heb namelijk nog een actiecode in de aanbieding, waarmee ook jij gratis een fotoalbum ter waarde van 16,95 euro in elkaar mag flansen! Wat je daarvoor moet doen?

– Volg me via Bloglovin of Twitter
– Deze blog delen op bovengenoemde media levert een extra winkansje op
– Laat eventjes weten in een reactie hieronder dat je meedoet en of je aan de ‘voorwaarden’ hebt voldaan

Er zit één addertje onder het gras: de code is tot 27 augustus geldig. Doe dus alleen mee als je vóór die tijd een fotoalbum in elkaar kunt zetten.

Morgenvroeg wordt de winnaar bekend gemaakt!

Update: de winnaar is inmiddels bekend, Berber mag met het fotoalbum aan de slag!

Afbeelding header: bron

13 Comments on “HEMA Fotoboek winactie!”

  1. Waarom? Je kunt de code nog gewoon bij krijgen via verzekeringen site :) maar dan moeten ze bij jou Twitter en bloglovin volgen?
    Ik snap je principe wel, maar zou ze eerder gewoon ‘gratis’ wegdoen..

  2. Ooh, dit komt goed optijd! Ik ben een tijdje terug uit Marokko, mijn eerste grote vakantie, en ik wil hier heel graag een foto-album van maken! Als dat gratis is, is het natuurlijk helemaal geweldig! Ik volg je nu op Bloglovin’ en heb als eerste dit artikel geliked. Ook volg ik je op twitter en heb ik over deze winactie getweet (@LiezeLooks) :D. Heel veel succes met een winnares kiezen!!

  3. Pingback: Terugblik augustus | SYLVIA KUIJSTEN

  4. Hallo ik heb een vraagje: het fotoalbum dat helemaal bovenaan je pagina staat waar is dat gemaakt? Vind die “halve” pagina’s erg leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: