Work, work, work

Goed, voor zover het plan om gewoon de hele zomer door te bloggen. Ik hield het aardig lang vol, maar na de verhalen over Londen kwam er aardig de klad in. De reden? Onder andere de drie baantjes die ik momenteel heb.

Het werk bij de bakkerijafdeling gaat in de zomervakantie natuurlijk gewoon door en hier ben ik dan ook in het weekend te vinden. Verder is het boekenverkoopseizoen bij de studievereniging weer begonnen, waardoor ik doordeweeks een aantal diensten draai als verkoopmedewerkster.

Het leukste baantje is echter mijn studentredacteurschap bij de Univers (universiteitsblad Tilburg University). Elke woensdag en donderdag ben ik daar op de redactie te vinden om artikelen, recensies, blogs en over de laatste nieuwtjes te schrijven. Je komt zo nog wel eens leuke dingen tegen. Wat dacht je van bijvoorbeeld van Disney’s nieuwe universiteit of het feit dat Tilburg de goedkoopste studentenstad van Nederland is? Daarnaast schreef ik een recensie van het fantastische boekje ‘666 leugens die iedereen gelooft’. Mijn eerste blog verscheen afgelopen donderdag: Kijken is een Kunst.

Een standaard kantoorbaan is het in ieder geval zeker niet. Zo ploos ik in de stadsbibliotheek boeken uit op zoek naar informatie over Willem II, fietste ik de stad rond om te kijken waar je als student moet zijn voor muziek en cultuur en mocht ik verschillende evenementen van de TOP (de introductieweek voor Tilburgse studenten) bezoeken om hier fotoreportages van te maken. Ook stond ik ineens met mijn hoofd in de Uitgids, dat is even wennen.

Ook het werk bij het faculteitsblad en de verschillende sites waar ik voor schrijf gaat gewoon door. Bloglovin vertoont inmiddels een beangstigende hoeveelheid ongelezen blogs, mijn appartementje is aan een schoonmaakbeurt toe en langzaamaan moeten ook de voorbereidingen voor de eerste colleges van het nieuwe collegejaar getroffen gaan worden. Dan is er ook nog die cursus Copywriting waar ik minder tijd in kan steken dan ik zou willen en ligt er ergens een nog onvoltooid manuscript te verstoffen waarvan de deadline eigenlijk half september is. Dat ga ik niet meer halen, maar afmaken wil ik het zeker. Plannen lijkt dus het toverwoord en helaas is mijn blog dan het eerste dat op een laag pitje gaat. Ik ben dus zeker niet verdwenen van het web, maar dat er minder updates gaan komen, staat vast.

Dat alles wil echter niet zeggen dat ik geen tijd meer heb voor vrienden, zij het dat dit wat meer in de avonduren plaats moet vinden. Zo at ik bijvoorbeeld afgelopen maandag met M. een hapje bij de Havana en zagen we The Lone Ranger, leuke film. Afgelopen woensdagavond werd er met C. en A. gepicknickt in het Wilhelminapark en werd er daar speciaal voor ons pizza afgeleverd, prachtig. Op het moment dat deze blog online komt, loop ik met buddy P. over een boekenmarkt in Tilburg, wie weet wat voor nieuwswaardigheden ik daar nog tegenkom.

Mocht je het overigens leuk vinden of benieuwd zijn wat ik bij de Univers uitspook, dan kun je op de hoogte blijven via mijn speciale Facebookprofiel, toevoegen mag.

Kom jij je vakantie een beetje door?

12 Comments on “Work, work, work”

  1. Ach, je hoeft ook niet elke dag te bloggen toch? Het is niet erg als er even wat minder blog posts verschijnen! :) En Je doet volgens mij genoeg leuke dingen en daar gaat het tenslotte om! :)

  2. Met al je bezigheden is het vrij logisch dat het bloggen er wat bij inschiet! Maar dat hoeft natuurlijk ook geen dagelijkse bezigheid te zijn hoor! Gewoon bloggen wanneer je er zelf zin in hebt!
    Enne, vakantie… dat was al in juni en ben inmiddels aan het aftellen voor vakantie 2 eind september!

  3. Pingback: Terugblik augustus | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: