Achtervolging

Toen ik met mijn rechtenstudie begon, vertelde iemand me dat dit mijn leven aardig zou veranderen. Ik dacht dat diegene bedoelde dat mijn relatief rustige middelbare schoolperiode zou verbleken bij het toffe ruige studentenleven dat ik ongetwijfeld zou gaan leiden. Dat hij op iets heel anders doelde, merkte ik al snel…

Lees verder…

4 Comments on “Achtervolging”

  1. Ik geloof wel dat je studie je ook echt achtervolgen kan en dat het op moment minder leuk is. Ik heb het ook wel eens bij reclames op televisie (ik heb marketing gedaan) en dan denk ik echt: oo dat had beter zo en zo gedaan kunnen worden

  2. Pingback: Lezenswaardig | Het beste van September | ..::Horstinkistan::..

  3. Pingback: Terugblik september | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: