Mama Appelsap

Ik ben niet zo’n trendvolger. Meestal ga ik pas meedoen met de meute op het moment dat de trend alweer zijn beste tijd heeft gehad. Zo begon ik de muziek van de Spice Girls pas te draaien toen mijn vrouwelijke klasgenootjes al lang en breed een favoriete ‘Spice’ hadden. Voordat ik had besloten wie ik tot favoriet zou bombarderen, was de meidengroep alweer uit.

Vorige week hoorde ik voor het eerst van ‘mama appelsap’. Ik dacht eerst nog aan een foute Wicky reclame, later kwam ik erachter dat het een al eeuwenoud concept is van 3FM. Sorry, de retroradio van mijn oma die bovenop mijn kast prijkt, ontvangt die zender niet.

Lees verder…

Bron afbeelding: BNN

5 Comments on “Mama Appelsap”

  1. Pingback: Terugblik september | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: