21 reacties op ‘Gezocht: Instagrammers

  1. Ik ben echt verslaafd aan Instagram. Ik post vooral als ik reis, op events ben, mooie dingen uit de natuur etc. Een favoriete Instagrammer kiezen is moeilijk! Ik volg er aardig wat over de hele wereld. Dat vind ik ook zo bijzonder, dat je in beeld verbonden bent met anderen. Je kunt mij volgen via worldlytreasury

  2. Ik vind Instagram echt leuk! Alleen het feit al dat de foto er gewoon een stuk beter uit ziet als je hem iets bij snijd en een leuk filtertje uitkiest, maakt het perfect. Mijn account is @kusjose , hoe kan het ook anders.

  3. Mijn instagram account is te vinden als renatelisabeth. Ik volg winkels als bhldn, modcloth, anthropologie en shopruche. Ook volg ik bloggers als jij, 88forever,a beautiful mess en messynessychic. Maar het liefste bekijk ik de mooie plaatjes van marina_in_wonderland en paperfashion.

  4. Zo nu en dan plaats ik zelf een foto en dan kijk ik ook even wat er verder nog geplaatst is, maar veel meer dan dat doe ik er eerlijk gezegd niet mee.
    Blijkbaar ben ik zelf ook nog wat zoekende

  5. Ik heb in een jaar tijd veul foto’s gemaakt en op Instagram gezet. Vooral van eten, mijn katjes, de natuur en tijdens mijn reizen maak ik ook veel foto’s. Kom maar even kijken op Instagram bij marcellamolenaar. Ik ga ook even bij jou kijken!

  6. ik geloof dat ik je al naar aanleiding van deze post heb toegevoegd op ig. Ikgebruik het af en toe. MAar vooral voor mezelf om een leuk overzichtje te hebben van wat ik in de afgelopen maand gedaan heb :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s