Met mijn vader in bed

Als ik de foyer binnenloop, is het meteen duidelijk dat dit een andere theateravond wordt dan ik gewend ben. Ik zit ditmaal niet in de schouwburg, maar in de naastgelegen studiozaal. Er hangt een apart sfeertje in de foyer waar ik niet precies de vinger op kan leggen. Is het de alternatieve achtergrondmuziek, de af en aan dovende sfeerverlichting?

Lees verder…

Afbeelding: Sanne Peper

1 Comments on “Met mijn vader in bed”

  1. Pingback: Terugblik oktober | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: