Spam je blog!

Jaja, tijd om even ongegeneerd te spammen! De laatste spam-je-blog is alweer een tijdje geleden, dus maak van de gelegenheid gebruik om even flink reclame te maken ;) Ik ben benieuwd naar jullie blogs!

41 Comments on “Spam je blog!”

 1. Hihi, altijd leuk deze blogs: Ik ben tineke, 22 jaar en schrijf al bijna 7 jaar lang op lifeforrent.org :) Ik schrijf over een hele boel, maar alles heeft een persoonlijk tintje!

 2. Yes, I’m in. Ik ben Debby, 25, Spanje & Latijns-Amerika addict, taal- en cultuurfreak die nog 94% van de wereld heeft te ontdekken. Ik blog over reizen, hotspots, mijn bucket list, dromen plukken en over lifestyle. Dit blog begon ik in mei, hiervoor blogde ik op unrayodesol.nl (bestaat niet meer… maar wellicht een herkenningspunt)

 3. Ik ben Sonja en schrijf over het leven, mijn leven, er komt muziek langs en verschillende gedachten.. Eigenlijk zo’n beetje van alles wat mij bezighoudt: mijn kleine universum!:)
  herhumanuniverse.blogspot.com

 4. http://www.wilmahollander.nl

  Iedere 1e van de maand publiceer ik op mijn website een blog/column over mijn leven als ‘Hollandse schrijfster in Pilion’, maar je vindt er ook links naar mijn gepubliceerde romans en korte verhalen, naar mijn Engelstalige Flash Fiction-verhaaltjes, mijn schrijfworkshops en -retraites en nog veel meer. Kortom, een echte leessite met een Hollandse knipoog naar de Griekse zon ;-)

 5. Laat ik het eens proberen, dat spammen. Je kent mijn blog al maar hé, why not. Mijn blog http://www.meiryems.nl gaat over alles en nog wat. Ik schrijf over eten, het leven, mijn leven en alles waar ik van houd. Gewoon kleine dingen waar een mens gelukkig van kan worden. I think ;)

 6. Hoi, ik ben José ! Op mijn blog beautyisaparty.wordpress.com blog ik voornamelijk over fashion en beauty, maar ook over allerlei lifestyle dingen zoals columns en dingen wat ik nu weer beleefd heb. Ik vind het ook erg gezellig om met andere bloggers te kletsen!
  x José.

 7. leuk dat we mogen spammen! ik heb zelf een beauty, lifestyle en fashion blog waar je gerust een kijkje op mag nemen en een hele hoop reacties mag plaatsen! Neem gerust een kijkje door op mijn naam te klikken! xx

 8. Pingback: Terugblik oktober | SYLVIA KUIJSTEN

 9. Hi, wij hebben een leuke website/blog over Fashion & Beauty met een eerlijke kijk op producten door middel van reviews, leuke en handige tips & tricks, DIY’s en binnenkort krijgen wij de eerste give away! Meer weten? Ga naar http://www.behindstyle.com en volg ons. Spam ook gelijk even je eigen website/blog in onze ‘spam your blog’ post!

 10. Ik heb net mijn eigen blog gestart. Het heet Befale – beauty, fashion, lifestyle. Daar gaat mijn blog dus ook over. Ik heb nog niet zo veel gepost maar ik heb al wel wat artikelen klaar liggen, dus binnenkort zullen er meer zijn! Neem een kijkje en laat weten wat je ervan vind!

  http://befale.blogspot.nl

 11. Pingback: Toffe blogs die je niet mag missen! | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: