Urban Breakdance Opera

Een combi van hiphop, breakdance en opera, werkt dat? Aan urban-dance gezelschap ISH en het Vocaallab de uitdaging om dat te bewijzen. Snoeiharde techno, melodieuze theorbe muziek en volumineuze operastemmen wisselen elkaar daarbij in rap tempo af.

Enigszins onwennig loop ik het theater binnen. Niet omdat ik geen zin heb in de show of dat het theater inmiddels niet aanvoelt als een tweede thuis, maar omdat mijn broek door een hoosbui aan mijn lijf plakt en mijn kapsel is veranderd in model Poedel. Gelukkig blijk ik op rij 18 te zitten en zit er binnen een straal van twee meter niemand om me heen, zodat ik ongegeneerd aan mijn broek kan plukken om zo het regenwater uit mijn bilnaad te weren. Ook notities maken tijdens de voorstelling is een stuk aangenamer zonder dat mensen constant op je vingers kijken.

Lees verder…

1 Comments on “Urban Breakdance Opera”

  1. Pingback: Terugblik oktober | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: