Dikke faal, deadlinedag en take it easy

Maandag was deadline-dag. Drie stuks maar liefst, dus werd er de hele dag druk getypt en gezweet boven het toetsenbord. Chuck pakte het anders aan, die lag er de hele dag ongeveer bij zoals hierboven. Verschil moet er zijn, moet hij gedacht hebben. Ondanks dat het verder een leuke en drukke week was, heb ik soms wel eens het gevoel dat ik faal. Als je benieuwd bent hoe dat zit, kun je dat hier teruglezen…

En wat een verschrikkelijk weer trouwens, de herfst is volop aanwezig; het was maandag geen seconde droog. Wél was dat een goed excuus voor veel thee en sfeervolle kaarsjes.

Kaarsjes

Dinsdag was ik een ochtendje vrij, wat een luxe. ’s Middags peddelde ik richting de campus om te werken bij de redactie. Verder kwam mijn recensie van de show van Van Velzen van de zondagavond daarvoor online: Rush of Life was echt een super toffe show. Als je de kans hebt: gaat dat zien!

VanVelzen

’s Avonds hadden we een etentje met de SecJure redactie. Leuk om bijna de voltallige redactie bij elkaar te hebben, want dat komt niet zo heel vaak voor. We aten een hapje bij Happy Italy. Ondanks dat de enorme ruimte met goedkope menukaart toch een bepaald vreetschuur-gehalte heeft, hebben ze het sfeervol ingericht en smaakt het eten prima. En zeg nu zelf, als je met zeven man na een avondje met voor-, hoofd-, nagerecht en drankjes maar 145 euro af hoeft te rekenen, is dat best voor herhaling vatbaar.

HappyItaly.jpg

Woensdag deed ik wat losse klusjes en bezocht ’s avonds de voorstelling MonteverdISH, een hiphop breakdance opera. Ik kan je zeggen, die combi leverde een aparte avond op. De recensie kun je hier terugvinden.

MonteverdISH(fotografieBenvanDuin)

Donderdag werkte ik as usual op de redactie en fietste ’s avonds naar vriend P. voor Mexicaanse wraps. Vrijdag kwam ik de deur niet uit en werkte vanuit huis 95% van een ellenlange to-do list af. De overige 5% volbracht ik zaterdag, de tijd die nog overbleef, besteedde ik aan de studie.

Vanochtend zat ik al om 06.30 uur achter de laptop, het was een onrustige nacht met ambulances op straat en dronken mannen die op straat hun longen schor schreeuwden. Fijn, voor zover het oorspronkelijke uitslaap-idee. Ik schreef een column, bekeek wat nieuwe blogs en toen het licht werd nam ik de poetsdoek ter hand voor een schoonmaaksessie van pakweg twee uur. De rest van de dag doe ik he-le-maal niks: films kijken op de bank, knuffelen met Chuck en vanmiddag staan mijn ouders voor de deur om thee te leuten en ’s avonds Chinees te eten. Heerlijk.

Hoe was jouw week?

16 Comments on “Dikke faal, deadlinedag en take it easy”

 1. Woow, erg drukke (maar leuke week) heb je gehad.
  Ik ben vooral bezig geweest met mijn aller eerste werkweekje :)

  Fijne Zondag!

 2. Wat een drukte, maar goed dat je het toch allemaal weet af te werken en tussendoor te ontspannen. En nee, je faalt absoluut niet, zet dat idee maar uit je hoofd. ;)

 3. Klinkt erg druk inderdaad. Mijn week was.. ook best druk, maar het gaat zo snel! Vandaag ben ik ook nog heel productief geweest: vier uur UB & hardlopen! Maar nu ook niksen hoor

 4. Druk weekje inderdaad!
  De week gaat altijd zo supersnel als je genoeg te doen hebt!
  Mijn week bestond vooral uit leuke dingen doen de afgelopen week en nu is het herfstvakantie… dus nog meer leuke dingen!

 5. Zo, wat een drukte! Ik heb nog even je andere artikel in de link gelezen. Gelukkig besef je zelf ook dat het niet realistisch is, mensen zetten nu eenmaal graag de mooie dingen op FB. Maar misschien hebben ze ondertussen hetzelfde gevoel als dat jij hebt/had.

  Fijn dat je vandaag hebt kunnen relaxen, groot gelijk!

 6. Pingback: Terugblik oktober | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: