Creatief denken

Ik houd wel van die leuke breintestjes. Gisteren kwam ik er via Facebook eentje tegen die ik eventjes wil delen. Klik op het plaatje om de test van nog geen 30 seconden ook te doen. Ik gebruik mijn beide hersenhelften blijkbaar ongeveer evenveel (links 59%, rechts 41%). Wat komt er bij jou uit?

Braintest

Wil je controleren of jouw score klopt? Dan kun je via de Breintest een korte vragenlijst invullen als vergelijkingsmateriaal. Ook hier kwam bij mij uit dat ik beide hersenhelften ongeveer evenveel gebruik. Bij jou?

Afbeelding header: bron

13 Comments on “Creatief denken”

 1. Ik gebruik mijn beide helften ook ongeveer evenveel volgens die test.
  Ik had links 56 en rechts 44.
  Leuk om eens te doen.

 2. Ah ook ik ben in balans! Wat grappig :) Heb alleen wel alleen de vragenlijst gedaan, want van de andere test deed de link het bij mij niet.

  Liefs,

  Maria

 3. Pingback: Terugblik oktober | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: