Youp van ’t Hek – Wigwam

‘Iedereen lult maar wat.’ Schunnig taalgebruik met een vleugje harde humor, dat is Youp van ’t Hek. In een uitverkochte Tilburgse schouwburg weet de bebrilde man die zichzelf ‘kleine bolle’ noemt het publiek te laten schuddebuiken van het lachen en een tikkeltje te choqueren.

Het verhaal begint met een simpele huissleutel. Of beter gezegd: zijn huissleutel past ineens niet meer op de voordeur. Pas als hij erachter komt ‘dat hij met zijn autosleutel zijn huis probeert te starten’ bedenkt hij zich dat een glaasje minder misschien wel verstandig was geweest. Dat zijn vrouw ‘nu vast tegen hem zal gaan schreeuwen als een Noord Koreaanse nieuwslezeres’ baart hem enigszins zorgen. Hij besluit daarom niet gelijk huiswaarts te keren en eindigt met een wigwam op straat.

Lees verder…

Afbeelding: bron

3 Comments on “Youp van ’t Hek – Wigwam”

  1. Die show wil ik ook graag zien! En ‘Meneer Alzheimer’ is een supermooi nummer, dat Youp voor het eerst zong in zijn programma ‘Ergens in de Verte’ (1992). Wat gaaf dat hij dat nu opnieuw in een programma gestopt heeft!

  2. Pingback: Terugblik oktober | SYLVIA KUIJSTEN

  3. Pingback: Cultuur snuiven, wigwams en badeenden met een bril | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: