Behind The Scenes: Haarzuilens

Kasteel de Haar, alias een van mijn favoriete plekken van Nederland. Het indrukwekkende kasteel met de mooie tuinen eromheen staat in de buurt van Utrecht en was de ideale locatie om afgelopen maandag de verjaardag van I. te vieren. Zelf was ik er al tweemaal geweest, maar met elke keer ander gezelschap is geen bezoek hetzelfde. Nu moet je weten dat dit vijfkoppige vriendinnengroepje (V. kon er die dag helaas niet bij zijn) niet vies is van wat maffe foto shoots. Vandaar hieronder dan ook de resultaten en een kijkje achter de schermen ineen om te laten zien hoe dat eraan toegaat ;)

Bloga.jpg Blogb.jpg Blogc.jpg Blogd.jpg Bloge.jpg Blogf.jpg Blogh.jpg Blogi.jpg Blogj.jpg Blogk.jpg Blogl.jpg Blogm.jpg Blogn.jpg Blogo.jpg Blogp.jpg Blogq.jpg Blogr.jpg Blogs.jpg Blogt.jpg

Na een hapje eten in het bijbehorende theehuis, een interessante rondleiding in het kasteel (helaas was fotograferen niet toegestaan) en een wandeling in de tuinen reden we terug richting het zuiden. We sloten de dag af met gezellig tapas eten in Den Bosch. Ondanks al die kleine hapjes liepen we tonnetje rond het restaurant uit. Een geslaagde dag dus, tot de volgende keer De Haar!

Heb jij het kasteel wel eens bezocht?

14 Comments on “Behind The Scenes: Haarzuilens”

  1. Kasteel de Haar… dat was vroegah, toen Nederland ook mee probeerde te liften op de Harry Potterhype, volgens mij ook het decor van (boek)premieres of zo. Dacht ik. Of fandagen.

  2. Pingback: Terugblik oktober | SYLVIA KUIJSTEN

  3. Pingback: Ask me anything: de antwoorden | SYLVIA KUIJSTEN

  4. Pingback: Cultuur snuiven, wigwams en badeenden met een bril | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: