Cultuur snuiven, wigwams en badeenden met een bril

Maandag vierden we I.’s verjaardag in het mooie Haarzuilens. Hier bezochten we het fantastische kasteel De Haar voor een rondleiding in het gebouw zelf en een wandeling in de mooie tuinen. Echt een grote aanrader, je kunt hier zien wat ik bedoel.

Dinsdagavond kwam vriendinnetje T. over uit Den Haag om samen naar de Tilburgse schouwburg te gaan voor Youp van ’t Heks show ‘Wigwam’. Een erg geslaagde avond, waarin maar weer eens werd bevestigd dat het echt een vakman is. Hij vertelde over wigwams, badeenden en het ‘bloedgeile curling’. Leuk extraatje trouwens: mister Youp himself las de volgende dag mijn Univers recensie en stuurde me via twitter een leuk berichtje. Fijn als iemand de moeite neemt om dat te doen.

YoupWigwam

Woensdagochtend gingen T. en ik de stad in voor een ontbijt bij de Bagels & Beans en wist ik eindelijk nieuwe zwarte laarsjes te scoren. ’s Middags werd er gebikkeld voor de Univers en studie en ’s avonds kwam collegaatje Z. langs voor Mexicaanse wraps en de film Burlesque.

Donderdag werkte ik overdag bij de Univers redactie en ’s avonds… was ik he-le-maal vrij! Geen klusjes die ik hoefde te doen, maar op de bank met ijs, Chuck en Expeditie Robinson. Heer-lijk!

RM11.jpg

Vrijdag bezocht ik met pap het Rijksmuseum. Een erg leuke dag, mocht je zelf nog niet geweest zijn of twijfelen: doen! Hier een impressie van de dag.

Fijne zondag!

3 Comments on “Cultuur snuiven, wigwams en badeenden met een bril”

  1. Pingback: Terugblik oktober | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: