Crazy about cats

Het is een publiek geheim dat kat Chuck een belangrijk maatje voor me is. Hij kan oorverdovend spinnen als ik na een werkdag of een dag op de campus thuiskom en hij is ’s nachts regelmatig aan mijn voeteneind te vinden.

Ik haalde Chuck uit een asiel, voor mij geen gefokte raskatten met vierdelige namen. Hij was met drie broertjes en zusjes gevonden in een bos en woonde tot de komst van een nieuwe eigenaar bij een pleeggezin, toevallig een van mijn studiegenootjes met haar vriend. Bij de eerste aanblik was ik meteen verkocht en een week later was ik zijn trotse baasje.

Stiekem komen er dan toch nog wel wat kosten bij zo’n beestje kijken. Hoewel de aanschaf van de kat zelf niet zo prijzig is, is zijn onderhoud dat wel. Met onder andere de korting van Zooplus kun je dan toch gemakkelijk kosten besparen.

Een echte crazy cat lady zal ik nooit worden, daarvoor ben ik net iets te nuchter, maar blogs met kattenplaatjes sla ik toch zelden over ;) Hetzelfde geldt voor Youtube: tik daar maar eens de zoekterm ‘funny cats’ in.

Ben jij een kattenliefhebber of een gek?

13 Comments on “Crazy about cats”

 1. Zelf altijd hondjes gehad, maar stiekem kan een kitten mij ook heel blij maken!
  En natuurlijk is Chuck mijn nieuwe BFF! :O

 2. Ik ben zeker te weten een kattengek. :) Toevallig niet zo lang geleden nog een bestelling gedaan bij Zooplus. De antivlooienpipetjes waren daar wel heel fijn in de aanbieding. En ja, de kosten van een kat. Ze hebben het bij het programma De Rekenkamer wel eens uitgerekend wat een gemiddelde kat nou in zijn hele kattenleven kost… Een hoop!

 3. Jaaa ik hou van katten! Wil er zelf ook weer heeeeel graag eentje maar mijn vriend wil er niks van weten. Die vind ze arrogant en het eten stinken….. Stom!

 4. Jaaaaaaa Chuck <3
  Ik geloof dat ik best een crazy old cat lady zou kunnen worden! Het kriebelt zo om nog een kat te nemen, al gok ik dat het niet samen gaat met Daan, mijn getraumatiseerde straatkat.
  Maar inderdaad, het is een duur geintje. Mn grit bestel ik altijd via zooplus en ik probeer het eten zo vaak mogelijk in de aanbieding te halen, ze eet Whiskas natvoer en Felix droogvoer,vaak genoeg in de aanbieding gelukkig :)
  Maar ik ben vooral bang voor de extra kosten van naar de dierenarts gaan en dergelijk. Vriendinnetje van me heeft 2 raskatten en die zit regelmatig bij de dierenarts, duur geintje elke keer. Ik wil dus per maand 5 euro in een potje stoppen, dat ik een onverwachte katten uitgave potje heb :)

 5. Pingback: Terugblik oktober | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: