ABBA Mania

‘Do you wanna make some noise??’ De tribute show ABBA Mania belooft alle spectaculaire nummers van deze nog steeds immens populaire Zweedse popgroep. Als publiek meezingen en swingen tijdens de voorstelling is hierbij wel een vereiste.

Met ABBA nummers kun je weinig fout doen, zou je denken. Altijd volle zalen en een uitbundig publiek, bij voorbaat een garantie voor succes. Toch ben ik niet meteen wild enthousiast als de vier look-a-likes van de ABBA bandleden de eerste twee nummers zingen, waaronder ‘Waterloo’. Overdreven acteerwerk, kraak witte Prodent smiles en tot in den treure geoefende danspasjes maken het geheel wat gekunsteld.

Lees verder…

Afbeelding: bron

3 Comments on “ABBA Mania”

  1. Ik ben een jaar of 8 á 10 geleden naar Abba mania geweest. Ik en een vriendin van mij hadden zoveel lol gehad dat we het jaar erna weer zijn gegaan. Toen viel het wel een beetje tegen maar dat wijtte we toen geloof vooral aan het niet zo enthousiaste publiek en het feit dat we veeel slechtere plaatsen hadden (eerst rij 1, de 2de x op de tweede rang met een half lege zaal). Ik geloof dat abba nu door anderen wordt gespeelt (zo te zien moeten de castleden de leeftijd houden van abba in de tijd dat abba nog optrad). Maar het blijft heerlijke muziek. En ook de nieuwe cast zingt het ongetwijfeld beter dan de filmcast van Mamma Mia (maar dat kan je de acteurs (die bijna alleemaal geen zangers zijn) haast niet kwalijk nemen.

  2. Pingback: Terugblik november | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: