Music Wednesday: Tommy Emmanuel

Een van mijn grote helden is absoluut Tommy Emmanuel. Deze energieke, goedlachse en humorvolle Australiër behoort tot de wereldtop van blues gitaristen. Ik heb menig Youtube-filmpje van hem bekeken terwijl ik ondertussen zelf op mijn gitaar zat te pingelen, dromend dat ik ooit ook maar een fractie in de buurt van zijn kwaliteiten zou komen. De Music Wednesday reeks is dan ook niet compleet zonder een keer een post aan hem te wijden. Weinig tijd? Kijk dan in ieder geval even het eerste filmpje, wat een held! Of je er nu van houdt of niet, het is een waanzinnige prestatie. Hij tilt het begrip ‘guitar boogie’ naar een heel nieuw niveau.

Afbeelding: bron

7 Comments on “Music Wednesday: Tommy Emmanuel”

  1. Pingback: Terugblik november | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: