Tasjesdief

Van nature ben ik redelijk vredelievend. Ik heb een hekel aan stemverheffingen, laat regelmatig mensen met minder boodschappen dan ik voor bij de kassa en knuffel stiekem met bomen, vooral met van die grote wilgen. Toch krijg ik van bepaalde dingen jeukende handen. Mijn laatste ergernis? Tasjesdieven.

Het was een druilerige donderdagmiddag. Ik kwam net thuis van een werkdag op de redactie en moest nog wat boodschappen doen voordat ik richting een vriend vertrok om daar te eten. Ik zou de ingrediënten halen, hij zou koken en afwassen. Leek me een prima deal, toch?

Eenmaal terug bij mijn fiets zag ik meteen dat het mis was. Lees verder…

Afbeelding: bron

6 Comments on “Tasjesdief”

  1. Pingback: Terugblik november | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: