Ziek, theater & interview

Tjah, what can I say, het begin van de week was nogal saai. De griep die ik al had werd zondagavond vergezeld door een maaginfectie. Ik kan je zeggen, dat kun je je lol op. Tot woensdagavond hing ik afwisselend op bed en bank en zat tussendoor even aan de laptop om voor de Univers te werken, want de deadline voor de komende magazine editie kwam schrikbarend snel dichterbij. Niet handig als je dan het coverartikel moet schrijven. Gelukkig is dat allemaal goed gekomen en donderdag zat ik weer op de redactie, waar tot mijn verbazing enkel wat kleine aanpassingen moesten worden aangebracht aan het artikel. Score!

Donderdagavond ging ik met I. naar het theater voor het toneelstuk ‘Haar naam was Sarah’, erg indrukwekkend.

Vrijdag was een studiedag en kreeg ik een mailtje van Debby van Bohemian Dreams dat mijn interview voor haar Dromenplukkers serie de volgende dag online zou komen. Benieuwd naar dat interview? Dat kun je hier teruglezen :)

Dromenplukker

Zaterdagavond werkte ik bij de bakkerij en keek ik bij mijn ouders op de bank Downton Abbey (fantastische serie!) en Sterren op de het doek voordat ik mijn bed indook.

Fijne zondag!

Afbeelding header: affiche Haar naam was Sarah

9 Comments on “Ziek, theater & interview”

  1. Pingback: Terugblik november | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: