The Real Toy Story

Velen van jullie zullen vandaag op de een of andere manier Sinterklaas vieren, hoe groot of klein ook. Ook zal menigeen een cadeautje geven of uitpakken. Allemaal mooi, knus en gezellig natuurlijk, maar toch is het goed om even herinnerd te worden aan waar die spullen vandaan komen. Gisteren stuitte ik via Twitter op de fotoserie ‘The Real Toy Story’ van Michael Wolf. Hij legde vast hoe fabrieksarbeiders in China speelgoed in elkaar zetten. Een mooie en indrukwekkende reportage.

Factory

Factory2

Factory3

Factory4

Factory5

Factory6

Factory8

Factory1

Meer foto’s? Je vindt ze allemaal hier.

Hoe vier jij 5 december? En sta jij wel eens stil bij waar jouw spullen vandaan komen?

11 Comments on “The Real Toy Story”

  1. Pingback: ‘Sneue single’ update | SYLVIA KUIJSTEN

  2. ik vier(de) 5 December op zeven December. Met suprises & zo. Over waar dingen vandaan komen.. tja. Ik vermoed dat daar in China of andere landen niet altijd even politiek correct mee omgegaan wordt. Maar daar kan ik weinig aan doen, dus ondanks dat het niet altijd een even gezellig verhaal is, ben ik niet echt ultrabewust of ik iets wel of niet ga kopen wanneer het uit een ‘sweatshop’ zou kunnen komen.

  3. Pingback: Terugblik december | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: