Tentamens, shoppen en vrijheid

Over het begin van de week kan ik kort zijn: leren, leren, leren. Tussendoor maakte ik alleen een klein uitstapje naar het stadscentrum om even de benen te strekken en kwam uiteindelijk met het onderstaande schattige uiltje thuis. Ook probeerde ik de ijskoffie van Starbucks, heerlijk! Daarnaast ontving ik een leuk pakketje van de Theebrouwerij via Paulines Keuken. Chuck vond het allemaal wel prima en maakte het zich gemakkelijk in een stapel kleding.

De stress voor woensdag – D-day – stapelde zich maandag en dinsdag op. Toch fietste ik woensdag rond 12.00 uur redelijk relaxt naar het stadsporthal voor het eerste tentamen. Van 13.00 tot 16.00 uur zat ik te zweten boven EU-recht in de praktijk. Daarna had ik een klein uur de tijd om naar de campus aan de andere kant van de stad te fietsen voor het tweede tentamen: Ondernemings- en Insolventierecht. Hier mocht ik van 17.00 tot 20.00 uur op ploeteren. Laten we zeggen dat je zulke dagen niet te vaak moet hebben, bevorderlijk voor je bloeddruk zijn ze namelijk niet. Het was zo vreemd om daarna naar buiten te lopen en vakantie te hebben. Gelukkig zat ik een half uur later samen met I. in de bios voor The Butler, een erg indrukwekkende film die mijn tentamenzorgen even deed verdwijnen. Ga hem zien, ga hem zien!

Donderdag werkte ik een dagje bij Univers. Ik moet toegeven dat er niet zoveel uit m’n handen kwam. Laten we het wijten aan de ontlading na dagenlange eenzame opsluiting. Samen met Z. hield ik die avond een film- en eetfestijn met Mexicaanse wraps, chips, ijs en appelsap.

Vrijdag ging ik de stad in om de big spender uit te hangen. Hoewel ik uiteindelijk niet heel veel geld uitgaf, kwam ik toch met een paar leuke dingen thuis.

Zaterdag verblijdde ik mijn ouders met mijn aanwezigheid (*wink*) en werkte ik ’s avonds bij de bakkerij, om daarna lui in pyjama op de bank met mam Downton Abbey te kijken. Had ik al gezegd wat voor fantastische serie dat is?

Zondag waaide ik met A. uit in de duinen. Ik vergeet soms wel eens in wat voor een mooi natuurgebied ik ben opgegroeid. ’s Middags ging ik weer terug naar Tilburg met een leuke, volle week in het vooruitzicht.

Hoe was jouw weekend?

9 Comments on “Tentamens, shoppen en vrijheid”

  1. Leuke dingen heb je gekocht! ‘Leeft’ je uiltje nog? De kat ging er al snel meer vandoor toch? Goed plan om na zo’n tentamen een biosje te pakken, even lekker alles van je af zetten! De film zegt me niets, ik ga eens een trailer opzoeken ;-)

  2. Pingback: Terugblik december | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: