Fijne 2013 momenten!

Facebook heeft een tijdje geleden de mooiste persoonlijke momenten van 2013 op een rijtje gezet. Erg leuk om te bekijken en ik wilde er dan ook een post aan wijden. Voornamelijk op studie- en werkgebied was er dit jaar vooruitgang. Kijk je mee?

Review1 Review2

In januari werden twee hindernissen overwonnen: een naar mijn mening lastig vak – RTO staat voor Rechtsbescherming tegen de Overheid – en de bachelorscriptie waar mening rechtenstudent tegenop ziet. Een goede manier om 2013 te beginnen.

Review3

Omdat ik in de eerste helft van 2013 het vak Oefenrechtbank volgde, was een extra pleittraining niet verkeerd. Deze vond plaats bij advocatenkantoor Stibbe op de befaamde en gevreesde ‘Zuidas’ in Amsterdam. Stiekem toch tof om in de bibliotheek van zo’n kantoor je casus te mogen voorbereiden.

Review4

Absoluut een hoogtepunt in 2013! Ik sloot de Oefenrechtbank af met een 7 voor mijn schriftelijke stukken en een 9 voor mijn pleidooi. Die had ik echt niet aan zien komen, ik heb altijd opgezien tegen dat vak. Ik zal nooit vergeten hoe ik me voelde toen ik dat commentaar kreeg. Naast me stonden drie andere zenuwachtige studenten die ook hun resultaten te horen kregen, drie tevreden juryleden tegenover me en daarachter op de tribune drie lieve vriendinnetjes die breed stonden te lachen, it couldn’t be better.

Review5

Weer een mooi hoogtepunt. Inmiddels werk ik alweer bijna een half jaar bij de Univers en kreeg ik afgelopen week te horen dat ik sowieso nog tot juli mag blijven, fijn!

Review6

Ik tilde mijn schrijfwerk een stapje hoger: in februari ging ik al als freelancer aan de slag, in juli volgden de visitekaartjes.

Review7

Weer een stapje dichterbij dat bachelordiploma, wat heb ik geworsteld met dat vak!

Review8

Met twee vriendinnetjes pizza eten in het plaatselijke park. C. is samen met haar verloofde de trotse eigenaresse van een New York Pizza vestiging. Supertof én stiekem ook handig, wat een service ;)

Review9

Mijn lieve ouders bereikten een mooie mijlpaal. Mooi moment om op terug te kijken!

Review10

Oef, wat vond ik die première toch spannend! Wel een goede vuurdoop, want ik ben daarna nooit meer zenuwachtig geweest om als recensente op pad te gaan ;)

Review11

De Roos is stiekem een voorbeeld voor me. Een indrukwekkende loopbaan, prettige persoonlijkheid én hij voert het door mij geadoreerde rechtersberoep uit!

Review12

Ik ben altijd rond aan het kijken voor welke sites of organisaties ik stukjes zou kunnen schrijven. Studentensite The Post Online is daar een mooi voorbeeld van.

Review13

Mijn eerste cover story! Voor mijn Univers collega’s misschien niet zo’n big dealvoor mij toch een mooi moment :)

Op welke momenten in 2013 kijk jij graag terug?

24 Comments on “Fijne 2013 momenten!”

  1. Leuk om zo terug te kijken op het jaar. Mijn hoogtepunten waren het samenwonen, halen van mijn propedeuse, Robbie Williams en het krijgen van de katjes :D

  2. Wat een prachtige mijlpalen allemaal zeg! Mijn zijn vooral weer samen zijn met m’n lieve vriend, het behalen van mijn MBO, rijbewijs en dat is het wel zo’n beetje haha

    • Oh en mijn mooie momenten: alle studiepunten behaald van jaar 1 en 2 (doe hbo verkort in 3 jaar) en dus HEEL trots op mezelf. Daarom mocht ik na de zomer beginnen met afstuderen en stage gaat heel goed, nog een lichtpuntje! Daarnaast weer contact met een goede vriendin waar ik heel dankbaar voor ben en m’n pa heeft eindelijk een kunstknie mogen ontvangen. Daarnaast blij voor m’n vriend, omdat hij zijn 1e baantje kreeg, z’n autotheorie haalde en ’t contract dat verlengd is!

  3. Pingback: Cadeaus, sushi en kerstborrel | SYLVIA KUIJSTEN

  4. Mooi lijstje en echt dingen om trots op te zijn! En zoals je op het laatst zei: voor je collegas geen big deal, maar gelukkig gaat het om jou en wat jij ervan vindt, anders wordt alles zo normaal en ga je niks meer waarderen denk ik. Op naar een nog beter 2014, right?!

  5. Pingback: Kerst, Efteling & Rotterdam | SYLVIA KUIJSTEN

  6. Pingback: 2013: blogjaar | SYLVIA KUIJSTEN

  7. Pingback: Terugblik december | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: