Dozijnslet

Zondagavond, een uur of elf. Nog een laatste keer check ik mijn mail voordat ik mijn bed induik. Een aantal dichte envelopjes verschijnen op het beeldscherm, waaronder een reactie op een van mijn columns. Nieuwsgierig open ik het mailtje.

Van ‘reaguurders’ – over het algemeen zure, gefrustreerde mannen van 30+ die alle hoop op een nuttig bestaan hebben opgegeven en daarom lusteloos op het web rond surfen en vervelende reacties achterlaten – heb ik gelukkig weinig last. Onder mijn lezerspubliek bevinden zich voornamelijk lieve mensen die opbouwende kritiek en nuttige feedback geven.

Dat dacht ik in ieder geval tot die zondagavond.

Lees verder…

9 Comments on “Dozijnslet”

  1. Mij naam begint ook met een T en ik ben 30+. Maar ik vind je geen dozijnslet, wat dat ook mag zijn, maar juist leuk, grappig en mooi en origineel. O, jee, ben ik nu ook een stalker?

  2. Pingback: Terugblik december | SYLVIA KUIJSTEN

  3. Pingback: Blogleesvoer #25 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: