Cadeaus, sushi en kerstborrel

Maandagochtend fietste ik rond kwart over acht richting de campus. Niet om college te volgen, maar om een kleinigheidje achter te laten op de bureaus van mijn Univers collega’s: flesjes wijn, chocolade bonbons, Boeddhabeeldjes voor een portie extra geluk en kerstkaartjes met persoonlijke teksten. Ik voelde me net James Bond toen ik over de afdeling sloop, inclusief leren handschoenen.

Cadeaus

’s Middags bezocht ik met vriend P. de Pathé voor de IMAX 3D versie van The Hobbit, wat een gave film! Wel heb ik tot mijn schaamte zitten gillen bij de scènes met die enorme spinnen. Uch, die hadden ze er wat mij betreft wel uit mogen laten…

Dinsdag was een normale werkdag bij Univers. Met een van onze freelance fotografen ging ik ’s ochtends de campus op om een artikel te maken voor het Univers jubileumnummer, want in januari bestaan we vijftig jaar. Party, party! En tjah, soms moeten daar alle middelen voor uit de kast getrokken worden. ’s Middags kwam een andere fotograaf langs om onze hoofdredactrice op de gevoelige plaat vast te leggen, collega J. en ik dienden als ‘assistentes’ bij de fotosessie. Prachtig.

UniversFotoshoot.jpg
In de lunchpauze ging ik met J. even langs Books4Life en kocht voor een euro een Fokke en Sukke boekje voor in mijn toilet. Staat ‘ie daar niet mooi? Past precies, just meant to be ;) Verder kwam mijn studentenhuisreportage online, dat soort artikelen zijn leuk om te maken.

FokkeenSukke.jpg

Ik ging ’s middags een kwartiertje eerder weg zodat ik op tijd bij Sumo kon zijn voor een sushi avondje met vriendinnetjes V, L en C. Erg gezellig en absoluut voor herhaling vatbaar. Nu is het aftellen tot onze surprise-avond in januari, de voorbereidingen zijn in ieder geval al in volle gang!

SushiSumo.jpg

Woensdag kwam mijn Univers column online: ‘Dozijnslet‘. Een wellicht vreemde titel, maar het is een reactie op een van mijn zogenaamde ‘reaguurders’. Die middag ging ik samen met R. naar de inzage van Burgerlijk Procesrecht. Ik heb tijdens de eerste tentamenronde dit vak overgeslagen, dus ik hoop ‘m bij de hertentamenronde alsnog binnen te tikken. De inzage gaf in ieder geval een goed beeld van wat ik kan verwachten.

Donderdag werkte ik wederom bij Univers, waarna we aan het eind van de middag met een deel van de redactie een geïmproviseerde kerstborrel hadden met wat plastic bekers, rode wijn en kaaskoekjes.

Redactie.jpg

Vrijdag woonde ik de maandelijkse faculteitsraadvergadering bij om verslag te doen voor Univers. Dat beviel best prima. Terwijl er om me heen druk gediscussieerd werd, zat ik heerlijk in het zonnetje.

Zaterdag werkte ik ’s ochtends bij de bakkerij, ’s middags schreef ik een SecJure artikel voor alweer de derde editie van dit collegejaar. ’s Avonds zat ik zoals gewoonlijk aan de buis gekluisterd voor Downton Abbey, elke week weer een van mijn favo momenten.

Ook postte ik afgelopen week een blogje met een aantal mooie momenten uit 2013. Toch handig dat Facebook zulke dingen voor je op een rijtje kan zetten :)

Heb jij nog wilde weekendplannen? Fijne zondag!

12 Comments on “Cadeaus, sushi en kerstborrel”

 1. Hihi, die tekst bij dat kraantje. Zo’n kraantje had ik vroeger ook op mijn slaapkamer. Die moest ik ook voorzichtig opendraaien, anders spoot het water zo over mijn wasbakje heen. :P

 2. Dat Facebook 2013 overzicht is leuk terug kijken ja! Ik heb gisteren in Arnhem rond gehobbeld, deed wijntjes met een vriendin en vandaag verder helemaal niets meer ;-) Fijne zondagavond nog!

 3. Wat leuk die verrassing voor je mederedactieleden! :D Ook een leuk stukje over het studentenhuis en de kijkavond. Ik kan trouwens zeggen dat die roddels over bepaalde kijkavonden helaas waar zijn.

 4. Leuk zo’n overzicht :) Mijn weekendplannen bestonden vooral uit Kerst voorbereidingen, en alsnog moet ik vandaag last minute de stad in wat ik al de hele tijd aan het uitstellen ben vanwege de regen.. Bleeh!

  Fijne kerst!

 5. Leuke foto’s! Een verassing is altijd leuk ^^ sinds dat ik die Sushi net zal heb ik er echt ontzettend veel trek ik! JUMM

  Liefs, Natiza
  Fijne kerstdagen! En een gelukkig nieuw jaar alvast ;D!

 6. Wat een leuk overzicht! Lijkt me een hele grappige shoot, leuke foto heb je er in ieder geval van gemaakt;). Geïmproviseerde kerstborrels zijn juist leuk! En ontzettend lief dat je iedereen een klein cadeautje gaf. Kan me voorstellen dat je je een ware James Bond voelde, cool;)! Fijne dagen gewenst:)!!

 7. Pingback: Terugblik december | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: