Fijne feestdagen!

Gisterenavond pakten we al de cadeautjes onder de boom uit met All You Need Is Love op de achtergrond. Ook voor vandaag en de komende dagen staan er nog leuke dingen op het programma. Ik houd het dan ook kort en wil je heel fijne feestdagen vol liefde, vriendschap, gezelligheid en lekker eten wensen!

Merry-christmas-messages

Wat staat er bij jou op het programma deze dagen?

15 Comments on “Fijne feestdagen!”

  1. Jij ook hele fijne feestdagen! Ik heb gisteren ook al cadeautjes gehad en morgen komt de hele familie nog eens over de vloer. Dat wordt lekker eten en nog een keer cadeautjes, want we hebben lootjes getrokken. En AYNIL heb ik opgenomen om later met een vriendin te kijken, haha!

  2. Ik wens jou ook hele fijne dagen! Gisteren cadeaus gedaan met m’n lief en vanavond gezellig cadeaus + eten met m’n schoonfamilie :)

  3. Kerst is bij mij altijd dubbel op en soms dubbel flop, het is namelijk ook mijn geboortedag…gisteren was top. Fijne dagen gewenst!

  4. Ik hoop dat je heel leuke en gezellige dagen hebt gehad! Wij vierden kerstavond bij het einde van Serious Request en op eerste kerstdag aten we bij de schoonfamilie en vandaag deden we kaasfondue met mijn moeder en zus. Dat waren fijne dagen!

  5. Pingback: Terugblik december | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: