Christmas presents!

Na Kerst worden velen bedolven onder de vraag – naast hoe de feestdagen zijn geweest – wat er dit jaar onder de boom lag. Om dergelijke vragen te voorkomen – na vijf keer wordt hetzelfde verhaal afsteken toch een beetje irritant – heb ik er maar gelijk een blogje aan gewijd, dan kan ik iedereen hier gemakshalve naar verwijzen ;)

Twee kerstcadeautjes had ik al eerder deze maand in ontvangst genomen, namelijk een nieuwe kerstboom voor in mijn appartementje en een voicerecorder om het interviewen voor Univers wat te vergemakkelijken. Beide zijn al dankbaar in gebruik genomen.

Het uitpakken vond dit jaar niet zoals gewoonlijk plaats op de ochtend van eerste kerstdag, maar op kerstavond met All You Need Is Love op de achtergrond. Erg geslaagd en absoluut voor herhaling vatbaar! Ik houd niet zo van parfums, sieraden, kleding of belachelijk dure dingen onder boom, geef mij maar kleinere cadeautjes en wat meer functionele producten. Mijn ouders hebben me in ieder geval weer goed verwend dit jaar :)

[1] Ik ben een boekenwurm en lees vooral graag columnbundels. Hoewel ik Daphne Deckers op televisie niet zo graag voorbij zie komen, schrijft ze wel echt hilarisch en ik wilde dan ook graag haar nieuwe boekje hebben. Ook Youp van ’t Hek lees ik graag. Daarnaast hoorde ik veel goede verhalen over ‘Verkikkerd’ van Lisette Jonkman, dus ik ben benieuwd!
[2] Ik ben als de dood om mijn foto’s en blogs kwijt te raken, dus een externe harde schijf komt goed van pas.
[3] Dove vind ik een fijn merk. Voor mezelf zou ik daarnaast niet zo snel iets bij Rituals kopen (ik zie dat als een onnodig duur luxe product), maar het is wel leuk om een keertje te krijgen. Hij ruikt erg lekker!
[4] Mijn koekenpannen worden vrijwel dagelijks (meerdere malen) gebruikt en waren na 3,5 jaar wel aan vervanging toe; de stelen begonnen los te zitten en de anti-aanbaklaag werkte steeds minder goed. Ik kan nu dus weer naar hartenlust kokkerellen.
[5] Ik kreeg een boekenbon van vijf euro en een Bol.com-bon van veertig euro. Eens kijken waar ik die aan ga besteden. Suggesties?
[6] ‘We bought a Zoo’ stond al langer op mijn verlanglijstje, het lijkt me een erg leuke film.
[7] Van mijn broertje kreeg ik twee met afbeeldingen van Boeddha bewerkte tegels. Ik vind ze erg leuk, maar moet er nog wel even een plekje voor zoeken in mijn appartementje.
[8] Stiekem vind ik het houten bord met de tekst ‘This home is blessed with love, laughter, friendship and a cat’ het allerleukste. Gewoon omdat het helemaal bij me past :)
[9] Het grootste pakket onder de boom was voor Chuck, fraai is dat ;) Hij werd verblijd met een nieuwe krabpaal en etensbakjes.

Zelf had ik ook wat cadeautjes voor mijn ouders en broertje. Mam en pap kregen een jaarabonnement op Univers van me, zo blijven ze goed op de hoogte van mijn artikelen. Daarnaast kreeg pap een nieuwe computermuis van me en mam de dvd-serie ‘The Kennedy’s’. Mijn broertje houdt wél van fijne luchtjes en kreeg een Douglas pakket van me, met daarnaast een bon waarmee hij met me naar de bios, een ijshockeymatch of basketbalwedstrijd mag. Nooit verkeerd, een beetje ‘bro & sis quality time’ :)

Ben jij de kerstdagen goed doorgekomen? En wat vind jij het liefste terug onder de boom?

19 Comments on “Christmas presents!”

  1. Sjongejonge, share the wealth!

    Mijn kerstcadeautjes: nada, niks, nakkes, nop :(
    -snif-

    Wel schattig dat jullie zo lief tegen elkaar zijn allemaal!

  2. We bought a zoo is leuk! Echt zo’n gezellige film :) Praktisch trouwens he, om maar meteen een blogpost te schrijven over je kerst en wat er onder de boom lag ;) Ik heb dat zelf net ook gedaan haha.

  3. Pingback: Kerst, Efteling & Rotterdam | SYLVIA KUIJSTEN

  4. Pingback: Terugblik december | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: