Gelukkig Nieuwjaar!

Hopelijk zitten bij iedereen alle vingers en tenen er nog aan, vallen de katers niet te zwaar en kan iedereen terugkijken op een avond vol liefde en gezelligheid. Een heel gelukkig Nieuwjaar gewenst!

Ik spendeerde de avond met mijn ouders en broertje. Voor mij geen wilde stapavond of in de regen vuurwerk afsteken op een koud voetbalveldje. We hebben gegourmet en aten cappuccino ijstaart als toetje, heerlijk! Daarna haalden we het Triviant bord uit de kast en hoewel ik van plan was om iedereen eens mooi in te maken, ging mam er glorierijk en met dikke voorsprong met de winst vandoor.

Daarna zaten we precies op tijd voor de buis voor Ik houd van Holland en de leukste compilaties van De Wereld Draait Door. Ondertussen aten we chips en nootjes en smeerden we wat toastjes. De flessen drank heb ik maar niet op de foto gezet ;) Kat Chuck hield zich kranig tijdens het vuurwerk, al waren er af en toe wat angstmomenten bij harde knallen. ’s Middags was hij al eens achter de laptop gekropen om zich te verbergen :P

En nu is het dan 2014. Aan goede voornemens doe ik niet, ik zie wel wat het jaar me brengt. Ik ga in ieder geval mijn best doen om er een mooi en succesvol jaar van te maken!

Doe jij aan goede voornemens? En hoe heb je Oud & Nieuw gevierd?

20 Comments on “Gelukkig Nieuwjaar!”

 1. Hi Syl,

  Ook deze heb ik weer gelezen!

  Vooral de foto van onze Chuck achter de laptop vind ik schitterend.

  Uiteraard ook je vloeiende tekstenJ

  Wat ik ook leuk vind is een schone aanrecht, geweldig, bedankt.

  Pap

 2. Klinkt lekker cozy! Ik heb oud&nieuw gevierd met een groep vrienden bij een vriendinnetje thuis. Er werd een viergangendiner voor ons gekookt, dus we hebben van 20:00 tot 23:30 aan tafel gezeten en toen kon de champagne alweer klaargezet worden ;). Mijn Day Zero Project is eigenlijk een verzameling van goede voornemens, maar daarbij wil ik toch eigenlijk dit jaar wel écht een sixpack!

 3. Gelukkig nieuwjaar! Klinkt gezellig! En die goede voornemens hebben vaak toch geen zin dus je hebt helemaal gelijk dat je er niet aan doet!
  Ik zelf had een dag nodig om weer bij te komen, nu dus nog maar even de blogjes terug lezen ;)

 4. Pingback: Terugblik januari 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: