Diary: week 1 – Nieuwjaar, Modifast en terugblik

Leuk hoor, zo’n weekoverzicht, maar als je al je foto’s en gebeurtenissen van de afgelopen week eigenlijk al gedeeld hebt, valt er niet zoveel meer te vertellen.

Ik bracht vrijwel de gehele week bij mijn ouders door. Er kwam familie langs, we aten lekkere dingen en joegen er de hele Kennedy-serie doorheen, verslavend (aanrader dus!). Het nieuwe jaar luidden we niet in met champagne, maar met mixdrankjes, sterke drank en wijn. Ik appte me suf om iedereen gelukkig nieuwjaar te wensen en bedacht wat voor belachelijke traditie dat eigenlijk is. Mijn familie en vrienden weten toch wel dat ik ze het allerbeste wens.

Woensdag ging ik terug naar Tilburg en begon ik met een maandje Modifast. Hierover aanstaande woensdag meer, want dan zit de eerste week erop. Ik kan niet wachten tot ik eind januari zo licht als een veertje (*ahum*) door het leven ga.

Modifast

Donderdag werkte ik bij Univers. Het was nog steeds erg rustig op de campus en ook de bezetting van maar vier man op de redactie maakte dat het een rustig – doch gezellig – dagje werd. Diezelfde avond ging ik weer terug naar mijn ouders. Overigens kreeg ik van collega J. nog een verlate, wat uhh.. aparte kerstkaart ;P Vergeet Kleine Grootspraak niet te bekijken!

X-mas card

De vrijdag besteedde ik aan het leren voor (her)tentamens. Jaja, het is weer feest. Gelukkig ontving ik leuk nieuw leesvoer in de brievenbus naar aanleiding van een winactie van Anneke. Zaterdag werkte ik bij de bakkerij, vandaag is wederom een studiedag. Tjah, meer kan ik er niet van maken.

Boek

Qua blogs publiceerde ik afgelopen week stukjes over het bezoekje aan de Efteling en over mijn dagje Rotterdam. Daarnaast verscheen er een overzicht van het afgelopen mooie blogjaar en een verslag van Capturing December, een leuke Instagram Challenge.

Ben jij ondanks alle gezelligheid van de feestdagen ook blij dat het leven weer zijn ‘normale’ gang gaat komende week?

19 Comments on “Diary: week 1 – Nieuwjaar, Modifast en terugblik”

  1. Ja ben ik heel blij om! Heb het wel even gehad met al die feestdagen, bah. En de hele maand januari voelt altijd zo als een maandag! Gelukkig ga ik volgende week op vakantie terwijl iedereen net terug is gnagna. P.s. ben benieuwd naar je Modifast ervaringen. Ik ben niet echt te zwaar, maar zou ook wel als een veertje door het leven willen haha!

  2. Ook ik ben erg benieuwd naar de voortgang met modifast! Zijn het shakes, pillen, maaltijden? Je hebt het nieuwe jaar in ieder geval goed ingeluid, drank is de beste start van een nieuw jaar, haha;)!

  3. Ik ben wel benieuwd naar je Modifast ervaring tot nu toe. Ik moet ook nodig wat 2013 kilo’s kwijt, dus misschien is dat voor mij ook een goeie (naast gewoon meer bewegen).

  4. Op zich is de regelmaat van het normale leven niet verkeerd, als had ik nog wel een halve week ‘echte rust’ willen hebben, zonder al die verplichtingen die bij deze tijd horen.

  5. Wat een fijne blog heb je! Ga ik onthouden! De afgelopen twee maanden waren voor mij sowieso ‘raar’ (ondanks de feestdagen), dankzij mijn Pfeiffer-life, maar ik ben nu voor 80 procent weer helemaal terug. Ik kan dus niet wachten op de eerste, normale week morgen. Waarschijnlijk ben ik de enige die geniet van het het-is-weer-maandag-en-de-vakantie-is-voorbij-gevoel morgen, maar gezien dat voor mij ook een nieuwe ervaring is, ga ik er dus maar dubbel van genieten, haha.

  6. Over welke Serie heb je het? Is dat een nieuwe? Ik heb laatst in twee weken 8 seizoenen Dexter gekeken, 13 afleveringen House of Cards (USA versie, anrader) en 2 seizoenen Lilyhammer. ERg goed en verslavend inderdaad, zo’n serie in zijn geheel zien…

  7. Ooh ja, ik ben echt heel erg weer toe aan de normale dingen. Soms ben ik echt zo slecht in al die onregelmatigheden (lees: dan eet ik te veel, sport ik te weinig en slaap ik de ene nacht 4 uur en de volgende 12..). Dus heerlijk, weer een beetje regelmaat!

  8. Ik ben wel blij dat het allemaal weer back to normal is, alhoewel dat ‘normal’ een beetje een andere wending heeft deze hele maand. Ik ben de hele maand collegevrij voor mijn tentamens en verslagen. Helaas is alles nogal dik op elkaar gepropt, waardoor ik nu hard aan de bak moet (en een ritme probeer te vinden) en straks kan luieren. Mini vakantie extra, misschien is dat ook wel fijn ;)

  9. Pingback: Terugblik januari 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: