The Happy Page!

Een tijdje terug wees iemand iemand me op The Happy Page. Een facebookpagina met allerlei leuke cartoons over the little things that count. Ik word er altijd vrolijk van. De onderstaande plaatjes passen goed bij mij, zie jij er ook herkenbare dingen tussen zitten?

25 Comments on “The Happy Page!”

  1. And this page does really makes me happy! Wat een leuk idee om dit te bloggen! Er zitten dingen bij (zoals leren en hopen op het beste) waar ik zo niet aan zou denken, maar inderdaad, ook dat is happines! Mooi!

  2. Wat leuk! Doet me denken aan de I Love Tag die een tijdje geleden de ronde deed. Ik ga ‘m ook op m’n blog posten :)

  3. Pingback: Diary: week 2 | SYLVIA KUIJSTEN

  4. Pingback: Feel good aanrader: Omdenken | SYLVIA KUIJSTEN

  5. Pingback: Terugblik januari 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: