Diary: week 2 – Voldoende, surprise & tapas

De week begon met goed nieuws. Heel goed nieuws zelfs. Ik ben nu nog maar één vak van mijn bachelordiploma verwijderd. Wel een loodzwaar vak, maar de eindstreep is in zicht.

EU

Naar aanleiding van het bovenstaande haalde ik de vierde smaak die het Modifast assortiment biedt in huis: chocolade. Nu is mijn ‘collectie’ compleet :P

Modifast

Dinsdag stelde ik me ondanks het feit dat ik goede voornemens verfoei toch een doel: de Univers redactie langzaam veroveren met mijn boeddhabeeldjes, plaatjes en quotes.

Voornemen

Na de Univers werkdag was het tijd voor het jaarlijkse surprise-avondje met vier vriendinnen, ditmaal voorafgegaan door tapas in plaats van gourmet. Een erg gezellige avond, waarover ik al eerder heb geblogd.

Woensdag stond er naast een lenzencontrole in de stad enkel studeren op het programma, what a joy. Wel publiceerde ik een post over mijn eerste Modifast week. Ook kwamen er blogs over de leuke The Happy Page en Tattas be like online, kende jij deze al?

Donderdag werd er een foto van de redactie gemaakt voor ons jubileumnummer. Een hele organisatie, waarbij we ontzettend gelachen hebben. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat! (Foto links: fotograaf zoekt naar een plek om de foto te maken. Foto rechts: ook op de details wordt gelet) Die avond zat ik voor de buis voor ‘Wie is de Mol?’. Wie is jouw mol?

Vrijdag was wederom een studiedag. ’s Avonds ging ik terug naar huis om met m’n ouders en een kop thee The Voice Kids te kijken. Zaterdag werkte ik bij de bakkerij, om ’s avonds weer terug te keren naar mijn eigen stekkie om die avond en vandaag rustig te kunnen studeren voor het tentamen van morgen.

Wat zijn jouw wilde zondagplannen?

20 Comments on “Diary: week 2 – Voldoende, surprise & tapas”

  1. Dat is zo lekker hè, een moeilijk vak binnenslepen! En ik ben er nog niet uit wie mijn mol is, denk ook niet dat ik het voor het einde ga uitvogelen, haha. Mijn wilde zondagplan was een workshop aerial yoga. Leek mij toch best wel spannend om op m’n kop in zo’n doek te hangen, maar ik ben er gelukkig niet uitgevallen ;)

  2. Fijn dat je nog maar één vak hoeft, wat goed! Heeeeel veel succes! :)
    Ik ben net met 2 vriendinnen naar een dienst geweest en vanavond ga ik met vriendinnen/vrienden uit eten nog voor m’n verjaardag ^^ enorm veel zin in!

  3. Gefeliciteerd met het halen van je één na laatste vak! Zal wel heel goed voelen :D The Happy Page is sinds kort echt een van mijn favoriete FB pagina’s, ik word er zo blij van. Minder blij word ik van mijn zondagactiviteit: de hele dag met school bezig zijn.. :’)

    • Absoluut! Was een enorme opluchting, ik zweefde door de woonkamer ;) Haha, leuk om te horen, ik kijk er ook nog steeds dagelijks op. Aii, dat zijn niet de beste zondagmiddagen inderdaad, succes!

    • Ik ga voor Sophie als mol, alhoewel ze afgelopen aflevering wel erg aan het vervelen was, dus het is haast te opvallend. We zullen zien ;) Modifasten gaat goed! Vandaag de magische -5 kilo aangetikt :)

  4. Pingback: Terugblik januari 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: