Feel good aanrader: Omdenken

Stiekem heeft Facebook een berg aan leuke feel good pagina’s. Vorige week deelde ik al The Happy Page en Tattas be like. Vandaag is het de beurt aan Omdenken, omdat daar vaak uitspraken op voorkomen die me op een positieve manier aan het denken zetten. Ik werd er een tijdje geleden op gewezen door vriendin C. en ben sindsdien fan. De pagina verzamelt quotes van bekende personen, maar ook van kinderen en dat levert vaak mooie uitspraken op. Kende jij deze pagina al? En welke van de onderstaande uitspraken is jouw favoriet?

Hoewel er prachtige exemplaren zijn, is dit om de een of andere reden mijn favoriet. Ik houd van die gedachtegang.

OMdenken

Advertenties

24 reacties op ‘Feel good aanrader: Omdenken

  1. Omdenken kende ik al, er zitten vaak hele leuke dingen tussen die me echt aan het denken zetten. Die laatste vind ik ook fantastisch, lekker positief en het geeft me echt zo’n het glas is half vol gevoel :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s