Spam je social media!

Binnenkort komt er weer een keertje een Spam je blog, maar ik ben nu benieuwd naar de social media waarop jij actief bent. Heb je dus een Twitter-, Facebook-, Instagram-, LinkedIn-, Pinterest- of Youtube account dat je wilt delen? Dan is dit het moment om die linkjes ongegeneerd te spammen! Ik kom zeker even kijken :)

Ook ik ben op bovenstaande social media te vinden:

Afbeelding: Matt Davidson

Advertenties

11 Comments on “Spam je social media!

  1. Ik doe aan alle social media die je op noemt. En ben ook nog (maar heel sporadisch) te vinden op Google+. Verder doe ik aan Flickr. Al moet ik wel zeggen dat ik op Facebook alleen mensen “bevriend” die ik daadwerkelijk ken. Ook op LinkedIn ben ik wel een beetje selectief. Ik ben op de platformen die je noemde te vinden met de naam renatelisabeth.

  2. Haha, deze heb ik nog niet eerder voorbij zien komen. Mijn social media profielen zijn allemaal heel makkelijk aan te klikken op mijn website. Dus ik zou zeggen, kom langs en klik lekker door naar facebook, pinterest of instagram! :)

  3. Leuk dat je YouTube-kanaal ertussen zit: ik wist nog niet dat je gitaar speelt. Klinkt goed! :-)
    Ik ben 100% Facebook- en Twitter-vrij, dus mijn blog is mijn belangrijkste sociale medium, met een YouTube-kanaal voor de (sporadische) filmpjes.
    Blog
    YouTube

  4. Pingback: Terugblik januari 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: