Column: ‘Grote bek’

Vorige week, dinsdagochtend. De zon is amper op of ik ben tijdens mijn fietstochtje naar de campus in een paar honderd meter vier keer bijna van wat tanden en vingerkootjes beroofd. Strontchagrijnig ploeg ik voort, vastbesloten om de eerstvolgende die contact probeert te maken met mijn voorwiel eens flink de wind van voren te geven.

Lang hoef ik niet te wachten (…)¬†Lees verder…

2 Comments on “Column: ‘Grote bek’”

  1. Pingback: Terugblik januari 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: