Diary: week 3 – Titaan, Univers & champagne

Maandag had ik ’s ochtends een bijlesje voor Ondernemings & Insolventierecht, mijn laatste bachelorvak. Op eigen kracht lukt het me niet, dus ik was blij met de hulp. Ik kreeg de bijles via Jurivies, aanrader.

Dinsdag ging de jubileum editie van het Univers magazine naar de drukker. Ik vind de cover zo tof! Het Univers jubileum feest vindt plaats op dinsdag 11 februari, dus als er zich onder mijn lezers Tilburg University studenten bevinden: je bent van harte welkom!

Univers jubileum cover
Woensdag was een studiedag en ’s avonds zat ik in het theater voor Baantjer. Ook postte ik weer een update over de Modifast Challenge. Ik kan je melden dat ik inmiddels weer wat lichter ben en ik het resultaat naast te voelen nu ook begin te zien, erg fijn!

Donderdag bestond Univers 50 jaar. Dat moest op de redactie natuurlijk worden gevierd met champagne. En ja, ik nam ondanks de Modifast ook een glaasje. Amai, die voelde ik ;)

proost

Ook schreef ik een column: ‘Grote bek‘. Over wegpiraten en het feit dat ík een keer de asociale medeburger was, augh. Ben je trouwens benieuwd hoe we bij ons op de werkvloer feedback geven? Nou, zoals hieronder dus :P

sticker

Nog even over die redactie gesproken: in het jubileumnummer staat een foto (gemaakt door Ton Toemen) van ons, alleen blad coördinator M. ontbreekt. Ik grapte op de werkvloer al dat ik deze boven m’n bed ging hangen, maar ik ben oprecht blij dat we zo’n foto hebben, leuk als herinnering voor later :)

09-01-2014 Tilburg: redactie Univers Magazine. COPYRIGHT WWW.TONTOEMEN.COM

Vrijdag had ik wederom een bijles O&I. Ditmaal van een studiegenootje die er speciaal uit Zeeland voor heen-en-weer kwam, superlief! In vier uur tijd werd het hele insolventierecht er doorheen gejaagd. Uiteindelijk fietste ik met tollend hoofd – maar vol goede moed en motivatie – de campus weer af. D, nogmaals bedankt!!

Zaterdag kwamen mijn ouders even langs voor een kopje thee en een potje Rummicub. Ik werd vet ingemaakt door mam, maar dat terzijde.

Rummicub

Ook kwam het nieuwe literaire blad uit het zuiden – De Titaan – die dag uit, opgezet door vier Tilburgers. Ook Univers collega B. schreef aan die editie mee, dus ik was plaatsvervangend trots. Ik ben benieuwd of het blad goed aanslaat, ik heb ‘m in ieder geval met plezier gelezen.

Titaan

Gisteren was een studiedag, net als vandaag. Wel ben ik een paar uurtjes in de bios te vinden voor The Wolf of Wall Street.

Heb jij die film al gezien?

11 Comments on “Diary: week 3 – Titaan, Univers & champagne”

  1. Ook dit is weer een leuk bericht.

    Leuke foto van de redactie, ook in de Univers zelf (en groot !).

    Vandaag zelf mijn beoordeling op het werk gehad. Kreeg een B (nog maar zelden gehad !). Toch knap van de ouwe heer, toch?

    Mijn baas zijn baas, zou het toch wel plezierig vinden als ik nog 6 jaar zou blijven, zie ik toch als compliment.

    Paps

  2. Pingback: Terugblik januari 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: