Lipstick weerspiegelt je persoonlijkheid

Staat daar nu ‘lipstick’ in de titel? Op deze blog? Whut? Jazeker, ik schrok er zelf ook even van ;) Soms kom je echter leuke dingen tegen die je graag even wil delen.

Ik geef het toe; in 2013 ben ik overstag gegaan voor lipstick. Het liefst donkerrode. Tegenwoordig ga ik eigenlijk zelden de deur uit zonder dat goedje op m’n lippen, anders voel ik me zo ‘naakt’. Van de dure merken moet ik niet veel hebben, ik zweer bij de exemplaren van de Hema. Daar moet onderhand de schuurspons aan te pas komen wil je dat spul eraf krijgen. Ideaal.

Nu kwam ik bij Céline het onderstaande plaatje tegen. Ik gebruik ‘de rechte hoek’ lipstick en de omschrijving erbij klopt precies! Overigens vind ik ‘de banaan’ een wat vreemd ding, heb dergelijke lipsticks nog nooit gezien ;)

wat-zegt-de-vorm-van-jouw-lipstick-over-je-persoonlijkheid-foto

Ben jij een ‘lipstickmeisje’ en zo ja, klopt de omschrijving bij jou? Let me know!

17 Comments on “Lipstick weerspiegelt je persoonlijkheid”

 1. Wat een leuke post! Ik ben ‘nog geen’ echt lipstick meisje. Laats met gala heb ik het voor het eerst gedragen en ik vond het wel echt leuk staan bij mezelf! Alleen moet ik nog even wennen haha. :D

 2. Ik houd echt zoveel van lipstick, aan het begin zijn ze bij mij puntig of rond (zo koop je ze namelijk) en bij mij gaat hij dan naar het ronde puntje en de driehoek, bij beide staan kenmerken die wel goed met mij overeenkomen.

 3. Ik ben ook absoluut een lipstick meisje! Zonder rode lippen ga ik ook echt de deur niet uit :p Wat een grappig plaatje! Ik heb meestal wel “de helling”, maar de beschrijving past op zich wel bij me :) Op het creatieve stukje na dan…

 4. Hahah ik gebruik niet zo veel lipstick, ben er pas sinds een tijdje gekker op, dus heb lippenstick nog niet zo ver afgesleten dat ik bij een van deze hoor :(

  liefs,
  Femke

 5. Hahaha, wat grappig. Ik ben ‘afgeplat en recht’ (wauw, dat klinkt vies), maar de beschrijving is zo ongeveer het tegenovergestelde van mij! Al heb ik wel een duidelijke mening, maar daar blijft het dan ook bij.

 6. Pingback: Dairy: week 4 – Dromen, tentamen & lipstick | SYLVIA KUIJSTEN

 7. Pingback: Terugblik januari 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: