Diary: week 4 – Dromen, tentamen & lipstick

Voor mij geen werk afgelopen week; zowel bij Univers als de bakkerij had ik vrij gevraagd om me helemaal te kunnen focussen op het hertentamen van Ondernemings- en Insolventierecht van donderdag. Het enige sociale moment was maandagavond, toen ik met vriend P. naar The Wolf of Wall Street ging. Briljante film, de zit van ruim drie uur voelde helemaal niet lang.

Ondanks het gebrek aan sociaal leven ging het bloggen gewoon door. Ik vind het heerlijk om tussen het leren door even stukjes te kunnen schrijven, pure ontspanning. Ik publiceerde Feeling good! (over mijn gewicht) en Échte mensen (een anti-fotoshop stukje), net als een stukje over herkenbare freelance momenten. Ook mocht ik voor de Liebster Award weer wat vragen beantwoorden en verscheen er woensdag weer een Modifast update. Over dat Modifast gesproken: je afwas ziet er dan wekenlang uit zoals hieronder :P

afwas

Woensdag mocht ik naast de shakes weer boterhammen gaan eten, wat was ik blij! Geloof me, dat voelt dan echt als luxe.

boterham

Donderdag was het D-day en fietste ik rond 16.00 uur naar de campus voor het tentamen. Ik had me rot geleerd, maar het tentamen viel enorm tegen. Het zag er heel anders uit de werkcolleges en oefententamens. Ik heb flink gestrooid met jurisprudentie, wetsartikelen en theorieën, dus hopelijk heb ik toch voldoende punten bij elkaar kunnen sprokkelen. Anders mag ik me op gaan maken voor een mondeling, mijn allerlaatste kans.

’s Avonds kwam vriendin I. onverwachts gezellig langs om bij te kletsen en alvast wat dingen voor onze trip naar Brussel deze zomer door te nemen. Ik kijk er al naar uit!

Vrijdag en zaterdag waren heerlijke rustige dagen. Ik sliep uit, keek We Bought a Zoo en Letters to Juliet en las een berg aan blogs bij, want dat was er wel een beetje bij ingeschoten. Verder publiceerde ik mijn tweede bijdrage voor de Happy Challenge, over dromen ditmaal. Verder maakte ik aparte blogs aan voor mijn columns (deze zijn terug te vinden op ‘Praatpaal‘) en rechtenartikelen (deze zijn verzameld op Rechten Journaliste), want deze lijken op deze blog altijd een beetje ondergesneeuwd te raken door de persoonlijke stukjes, tags, et cetera.

Zaterdag kwam er nog een blogje online over hoe lippenstift je persoonlijkheid zou weerspiegelen. Bij mij klopte het precies, toch apart :)

Voor vandaag staan er nog wat schrijfactiviteiten op het programma, verder is het een rustige dag. Heb jij nog wilde weekendplannen?

12 Comments on “Diary: week 4 – Dromen, tentamen & lipstick”

  1. Ik moet eigenlijk morgen mijn tentamen ondernemingsrecht maken maar ik heb mij de laatste 3 weken eigenlijk alleen maar gefocust op strafrecht en strafprocesrecht waardoor ondernemingsrecht erbij in geschoten is. Morgen dus geen tentamen maar de aankomende 8 weken hard leren en ‘m dan in een keer halen is het plan! :D Ik hoop dat jij toch nog minimaal een 5,5 gehaald hebt en het tentamen in je zak hebt! :D Ik ga duimen! x

  2. Oh wat rot dat je tentamen tegenviel :( Hopelijk heb je alsnog een voldoende.
    We Bought a Zoo en Letters to Juliet zijn allebei leuke films! Vooral als het buiten zo vreselijk koud is en je binnen lekker knus met een kopje thee op de bank zit ^^ #cocoonmonster

  3. Pingback: Terugblik januari 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: