In de spotlight: top reageerders

Het is tof om te merken dat er steeds meer reacties worden achtergelaten op mijn blogs, ook al blijft het aantal in schril contrast staan met het aantal views. Ik heb een gezellig groepje van vaste reageerders, die zelfs dagen nadat mijn blogs gepost zijn nog de moeite nemen om even een reactie achter te laten. Dat waardeer ik zeer! Vandaar dat ik de vijf mensen die in de loop van de tijd de meeste reacties op mijn blog hebben achtergelaten hieronder op rijtje zet. Zij maken het schrijven immers nóg een stukje leuker. Naast de lieve reacties op mijn blogs schrijven ze op hun eigen sites ook leuke stukjes.

 1. Saskia van I live for my dreams
 2. Een mysterieuze man die blogt op timmerark.wordpress.com
 3. Daan van Life is a lie worth living for
 4. Marcella, die blogt op marcellamolenaar.nl
 5. Claudia van Mango Monaco

Hartelijk bedankt voor jullie tijd en moeite, hopelijk blijven jullie nog lang hangen! En dat geldt natuurlijk ook voor alle anderen die een stukje onder mijn blogs neerpennen en mijn stille lezers, jullie maken het blogleven mooi :)

Thank You Note

Volgde/kende jij de bovenstaande blogs al?

Advertenties

22 reacties op ‘In de spotlight: top reageerders

 1. Wat onwijs leuk dat je hen zo in het zonnetje zet! En ik zie zelf inderdaad ook veel stille lezers. En dan vraag je je toch weleens af wat zij te zeggen zouden hebben ;-)

  Leuk artikel! En weer leuk nieuw blog- en leesvoer :)

 2. Wat lief dat je mij en 4 anderen in het zonnetje zet! Jouw blogs zijn het waard om te lezen en te reageren, maar soms ben ik daar best laat mee. Dan ontvang je dus meerdere reacties vlak na elkaar. Maar reacties vind ik zelf ook leuk om te krijgen en te lezen, dus ik laat ze graag achter. De komende weken zal het trouwens wel iets minder zijn vanwege m’n reis, maar ik kom terug met mijn reacties! ;-)

 3. Leuk idee en een stimulans om te reageren. Aantal reageerders versus lezers/klikkers is ook bij mij groot verschil. Maar ik had laatst een etentje met een clubje lezers, en tot mijn stomme verbazing en intense genoegen wisten velen uit het hoofd heel wat aardige stukjes, leuke foto’s en grappen te noemen (die ik zelf soms al bijna vergeten was). Stille genieters. Why not. Vroeger klom je ook niet in de pen als je een mooi boek las.

  1. Het komt wel eens voor dat onbekenden in de kroeg naar me toekomen om te vertellen dat ze m’n blogs lezen, de site hebben ze dan via-via ontdekt. Ik voel me dan vereerd en awkward tegelijk :P Goeie uitsmijter trouwens ;)

 4. Leuk initiatief om je vaste reageerders zo in het zonnetje te zetten! Blogs schrijven is leuk maar reacties krijgen is natuurlijk ook een blijk van waardering en dus zeker net zo leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s