Grijp je kansen!

Voor de nieuwe ‘Haar ambitie’ blogserie van 24 Lentes vroeg Anne me om een stukje te schrijven. De blog is vandaag online gekomen en hier te te lezen: Grijp je kansen! Ik zou het leuk vinden als je even een kijkje neemt :)

Herken jij je in mijn verhaal?

6 Comments on “Grijp je kansen!”

  1. Super verhaal en ZO herkenbaar! Met zo’n instelling en doorzettingsvermogen kom je er zeker wel. Zoals je zelf al zegt: ‘Grijp de kansen die je krijgt.’ Pak de kansen als deze voorbijkomen. Leer, en geniet! Ook ik ben door Anne gevraagd. Mijn blog binnenkort voorbij :) Keep in touch!

  2. Wat een leuke reeks op dat blog! ‘k Vind dat zeker interessant :-) Ik herken me wel in jouw blog, maar ik de fout gemaakt dat ik mijn schoolwerk altijd heb laten voorgaan… en dus veel minder kansen heb gegrepen dan ik kon doen.

  3. Pingback: Terugblik januari 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

  4. Pingback: Ask me anything: de antwoorden | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: