Ask me Anything!

Ik heb geen idee of dit gaat werken en of er ook maar iemand iets van me wil weten, laat staan daadwerkelijk een vraag stelt. Maar ja, zoals het een ware blogger betaamt, gooi ik er bij dezen ook een keer een Ask Me Anything in. Duss.. mocht je willen weten hoe ik Prince Charming a.k.a. kat Chuck heb ontmoet, of ik superfoods eet en of ik verborgen talenten heb: dit is je kans! Alle vragen en antwoorden worden netjes in een blogje verwerkt.

Ask

Ask me anything!

12 Comments on “Ask me Anything!”

 1. Och, Yoko Ono en VV Brown doen dit ook, die mag je ook elke week iets vragen. Maar die zijn keiberoemd, dus daar wil je allerlei dingen van weten, zoals hoe was het nou met John Lennon samen te leven, was hij thuis net als op het toneel, en van VV wil je natuurlijk als rechtgeaard verliefd apie weten of ze al een vriendje heeft.

  Maar van jou … hm … je bent (nog) geen bekende Nederlander. Dus wat wil ik van je weten?

  Misschien wel: (1) wil je graag een bekende Nederlander worden?
  En (2) Is dat je belangrijkste drive om te bloggen (hoop het niet en denk het ook niet, maar goed, het is een vraag)?
  En de meest basic question of all, de vraag die meteen in me opkwam toen ik dit blog in mijn reader zag, en waarom ik doorklikte om het helemaal te lezen: (3) waarom doe je hieraan mee (aan het je openstellen voor een vraag dus)?

  Ha!! Ik wist zeker dat ik geen zinnige vraag zou kunnen verzinnen en nou heb ik er ineens drie gesteld. Voel je vrij om er eentje uit te pikken en de rest te bewaren voor een volgende gelegenheid of tot in de pruimentijd. Wie weet, ga ik het ook wel doen. Ooit. Kun je er prijzen mee winnen? *knipoog icoontje*

  Goeie vraag aan mij zou zijn: waarom vind je zo vaak nodig om een knipoogicoontje aan je reacties toe te voegen, ben je soms bang dat men je serieus neemt? Maar goed, die hoef ik dus nog niet te beantwoorden want ik doe nog niet mee. *nog een knopiig ociintje*

 2. Altijd leuk! Aan de vragen te zien zijn er genoeg mensen die dingen van je willen weten ;)
  Mijn vragen…:
  – hoe zie jij jezelf over 10 jaar?
  – wat is je favoriete seizoen?
  – wat is voor jou ultiem jeugdsentiment?

 3. – Heb je een lievelingsdier?
  – Kijk je tv series? En zo ja, wat zijn je favo series?
  – Welke reclame op tv vind jij echt verschrikkelijk?
  – Ga je dit jaar op vakantie en zo ja, waar naartoe?
  – Doe je aan sport?
  – Hoe zie jij jezelf over 2 jaar?
  – Ben je ergens fan van?

  Lieefs

 4. Pingback: Terugblik januari 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

 5. Pingback: Diary: week 5 – Interview, complimenten en terugblik | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: