Diary: week 5 – Interview, complimenten en terugblik

De maandag begon ik met een tandartsbezoekje. Nu is dat altijd even de stoel in en twee minuten later er weer uit, maar dit keer luidde het oordeel: ‘Geen gaatjes… wel een tandvleesontsteking’. Damn, ik moet dus nog een keertje terug. Daarna ging ik even buurten bij mijn Emté collega’s. Thuis dronk ik nog een kop koffie met mam en ging daarna terug naar Tilburg. De rest van de dag werkte ik wat kleine klusjes weg, dat ruimt zo fijn op in je hoofd.

Dinsdag werkte ik zoals gewoonlijk bij Univers. Tussendoor bezocht ik de studieadviseur om mijn studievoortgang te bespreken en ook ging ik even met collega G. de campus op om posters op te hangen voor het Univers feest en alvast te werken aan een magazine rubriek. ’s Avonds had ik een vrije avond, waarbij ik de laptop verruilde voor de tv en een boek. Ook kwam mijn gastblog bij 24 Lentes online. Wat een lieve reacties kreeg ik daar op! Erg leuk :)

Woensdag ging ik de stad in voor bezoekjes aan de H&M, Sting, Xenos en Kruidvat en kwam een stuk armer weer thuis. Ik kocht onder andere een schattig zeeppompje, maar denk je dat ik dat verrekte ding aan de praat krijg? Niet dus.

Zeeppomp

’s Middags werd ik door vriendin C. opgehaald voor een bezoekje aan vriendin A. voor een middagje bijkletsen. Zij voelden zich schuldig dat ze voor m’n neus brownies zaten te eten, maar ik kies er toch echt zelf voor om te modifasten. Daarnaast kan ik verleidingen steeds makkelijker weerstaan. ’s Avonds ging ik langs vriend P. voor een avondje Boston Legal. Gelukkig zijn we voorlopig nog niet door de afleveringen heen, heerlijke serie.

Donderdag was een Univers werkdag. Eenmaal thuis was ik ineens doodmoe, dus dook ik na Wie is de Mol? meteen m’n bed in. Ik wilde eigenlijk uitslapen, maar ik werd vrijdagochtend op mijn normale opstaan-tijd van 7.00 uur wakker, whyyy? ’s Middags mocht ik richting de campus voor het bijwonen van een faculteitsraadvergadering, altijd leuk. Hier viel het mensen op dat ik was afgevallen. Ik zie de meesten van hen dan ook maar eens per maand, dus fijn dat het verschil gezien wordt, dan doe ik het niet voor niks ;) Verder kwam er weer een mooie opdracht van de Happy Challenge online, ditmaal over het visualiseren van je dromen. Doe jij al mee?

Zaterdag werkte ik wat klusjes af en werkte ik bij de Emté, om ’s avonds met m’n ouders op de bank voor de televisie te hangen. Helemaal prima. Ook kreeg ik een Twitterberichtje dat ik onder de favo blogs van Sytse behoor. De tekst erachter deed me toch even smelten ;) Overigens zijn de andere blogs in dat rijtje ook zeker de moeite waard om te volgen, net als zijn blog zelf :) Doendoendoen dus!

Links

Ook zag ik vanochtend dat ik met mijn modifast update bij een van de uitgelichte artikelen in de Life by Rosie Link party sta, superleuk :) Die wekelijkse link party’s zijn superhandig om je eigen blogs van die week te promoten (max. drie stuks) en om leuke nieuwe blogs te ontdekken. Ik stuur altijd op zondagochtend mijn artikelen in en kom dan zondagavond terug om de andere blogjes door te nemen.

LBR

Trouwens benieuwd naar alle posts van januari? Die zette ik op een rijtje in de terugblik. Verder kun je me verblijden met tips voor Brussel. Deze zomer spendeer ik daar enkele dagen, dus wat moet ik gaan bezoeken? Ook kun je me nog steeds de hemd van het lijf vragen in de Ask me Anything.

Vandaag is het tijd voor het uitruimen van de keukenkastjes, het verzamelen van gezonde recepten (als jij nog goede suggesties hebt, laat het me hier weten!) en alvast leren voor mijn mondeling van het laatste bachelorvak. Het is nog niet zeker dat ik die moet doen (de uitslag van het hertentamen is nog niet terug), maar ik vind het zonde om deze tijd niet te benutten.

Wat zijn jouw zondagplannen?

13 Comments on “Diary: week 5 – Interview, complimenten en terugblik”

  1. Leuk weekje! Mijn zondagsplannen zijn mijn knie rust geven. Wandeling maken door de berger (lekker tegenstrijdig) en me ergens gaan verheugen om weer naar Nl te gaan en me tegelijkertijd depri voelen erover. Vanavond nog even een recept op mijn blog zetten en dan relaxen!

  2. Best een druk weekje, zo te lezen! Wel fijn he, als mensen kunnen zien dat je bent afgevallen? :) Dat motiveert bij mij altijd weer een beetje extra!

  3. Keukenkastjes opruimen…? Altijd fijn als het gedaan is, maar ik moet er niet aan denken;) Fijn dat het modifasten zo goed gaat! En dat zeeppompje is té schattig, jammer dat ie het niet doet!
    Ik heb morgen nog lekker een vrije dag, dus mijn zondag is nóg relaxter als anders;) Lekker een beetje bloggen, blogs bijlezen, een beetje koken, wie is de mol terugkijken en filmpje kijken =)

  4. Ha, wat kan jij toch altijd lekker kort en bondig veel zeggen in weinig zinnen. Fijn artikeltje! En wat leuk al die complimentjes! Heb je trouwens als eens een waterflos geprobeerd? Ik heb extreem veel last van ontstoken tandvlees en heb al jaren zo’n waterflos apparaat van Waterpik (hoe kom je erbij om je merk zo te noemen trouwens, hihahoe). But besides the name, als ik dat ding gebruik komt werkelijk waar m’n halve diner nog uit m’n holle kies. Scheelt zoveel ontstekingen en gevoelig tandvlees! Ik merk het direct als ik ‘m even een weekje niet gebruik door vakantie ofzo.

    • Haha, lekker kort en bondig? Ik hoor altijd dat ik zo langdradig ben :P Maar mooi, dan boek ik vooruitgang! ;) Oew, ik heb nog nooit van een waterflos gehoord, maar ga gelijk even googelen! Prachtige merknaam ook, zou een mooie blogtitel zijn ;)

  5. Pingback: Terugblik februari 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: