Omgedraaide rollen

Toen ik vannacht niet kon slapen en even achter de laptop dook, kwam ik het onderstaande filmpje tegen. Hierin is de man-vrouw rolverdeling compleet omgedraaid, net als de obstakels waar beide sekses mee te maken krijgen. De vreemde situaties die je dan krijgt benadrukken hoe scheef onze maatschappij soms is. Het inleidende nummer skippen? Ga dan gelijk naar 0:47. Worth watching!

12 Comments on “Omgedraaide rollen”

  1. Best een mooi filmpje vind ik! Ik vind het zelf best wel eng dat mannen vaak fysiek sterker zijn dan vrouwen. Ik ben zelf een keer door een jongen aangevallen op straat. Ik zal er verder niet te veel over uitwijden, maar ik dacht altijd dat ik voor een meisje best sterk was. Maar die gast was zoveel sterker dan ik zelf. Hij kon me met één arm vast houden terwijl ik uit alle macht probeerde los te komen. Dat zijn echt enge dingen.

  2. Ik vind het best wel heftig om te zien. Ik dacht eerst dat het een luchtig filmpje zou zijn met verschillen tussen man en vrouw, maar dit had ik niet verwacht. Het is wel apart om zo te zien, dat vrouwen zo kleinerend zijn naar mannen, met dat naroepen enzo. Heel interessant.

  3. Dit filmpje is inderdaad best heftig om te zien, raar om een vrouw in de rol van een man te zien, vooral met het naroepen etc. Toch vind ik het wel een mooi filmpje aan de andere kant ook, maakt goed duidelijk dat wat sommige mannen soms doen tegen vrouwen echt niet kan

  4. Pingback: Hoe de samenleving eigenlijk in elkaar zit | Lief en Leed

  5. Pingback: Terugblik februari 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

  6. Pingback: Zedeloze Zaterdag: Hoe de samenleving eigenlijk in elkaar zit | Lief en Leed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: