Bijlezen

Ik schreef al eerder dat ik al tijden niet echt de rust kan pakken om gewoon eens op de bank een boek te lezen. De laatste dagen heb ik m’n appartementje eens goed overhoop gehaald om spullen weg te gooien, te rangschikken, et cetera. Ik kwam daarbij ook een berg leesvoer tegen, waardoor de stapel nog te lezen boeken wat aan de – ahum – grote kant is geworden. Ik kan er niks aan doen, maar als ik ergens in de stad leuk leesvoer zie liggen, moet het mee. Missie voor de komende weken: eerst deze stapel wegwerken, daadwerkelijk met een boek op de bank neerploffen zonder aan andere dingen te denken en dan pas weer aanvullingen voor mijn boekenkast en -planken aanschaffen.

Ook zaten er tussen alle paperassen nog tijdschriften die ik door wil nemen. Dat wordt dus de interessante artikelen eruit filteren en de rest weggooien. Het is wonderbaarlijk hoeveel je op een paar vierkante meter kunt verzamelen.

Bijlezen1.jpg

Oew, en de hamvraag: met welk boek moet ik volgens jou beginnen? :)

23 Comments on “Bijlezen”

  1. Gewoon bovenaan beginnen! Ben erg benieuwd naar boeken als Sletvrees en Daphne Deckers – die liggen niet snel op mijn NTL-stapel. Laat je weten of hoe die waren?

  2. Ik heb gehoord dat Verkikkerd heel erg leuk is. En mijn stapel die ik nog moet lezen… Ik ben bang dat ik dat niet in levende lijve wil zien. Die komt tot mijn plafond ben ik bang :-#

  3. Ik zou dan kiezen voor een boek dat ik leuk vind, maar wel snel en vlot door kan lezen. Om de een of andere reden wordt lezen wel een soort wedstrijd voor me wanneer ik een grote stapel ongelezen boeken in het zicht heb liggen, ik kan dan geen rust vinden en voel me zelfs schuldig op het moment dat ik er weer iets nieuws bij koop terwijl er al zoveel op me ligt te wachten. Heb je al een keuze kunnen maken?

  4. Herkenbaar! Vooral die tijdschriften, mijn to-read-stapel beperkt zich op het moment tot 2. Ken eigenlijk geen van de boeken op je stapel, dus ik zou gewoon iene-miene-mutte doen ;)

  5. Pingback: Terugblik februari 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: