Promo

Sommige mensen verdienen het om even in de schijnwerpers gezet te worden. Lieve vriendin Chantalle en haar verloofde Marijn zijn namelijk twee mensen die het met heel hard werken voor elkaar krijgen om hun dromen waar te maken. Dat vind ik mooi. Ze vertrokken enkele jaren geleden naar Australië voor een backpack avontuur. Onderweg werd elk baantje aangepakt om de reis te bekostigen, ze maakten de mooiste dingen mee en ontmoetten lieve mensen. Om over de berg levenservaring die je zo opdoet nog maar niet te spreken.

Eenmaal weer terug in Nederland werd de volgende droom verwezenlijkt: een eigen bedrijf in de vorm van een New York pizza vestiging. Erg leuk voor hen en stiekem handig voor vrienden en familie, want zeg nu zelf: wanneer wordt er speciaal voor jou in een park pizza bezorgd? ;)

Picknick4.jpg

Inmiddels hebben ze een goed lopende vestiging met vaste klanten en gemotiveerd personeel. Dat bleef niet onopgemerkt, want deze week werden ze genomineerd voor Franchisenemer 2014. Maarrr, om er met die winst vandoor te gaan hebben ze stemmen nodig! Het kost jou maar drie seconden en één druk op een knop en hen misschien wel die hoofdprijs en een berg erkenning voor wat ze doen. Mocht je je goede daad voor vandaag nog niet gedaan hebben, stem dan hier, ze verdienen het! :)

11 Comments on “Promo”

  1. Pingback: Terugblik februari 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: