Valentijnsdag: een update

Hallo Valentijn! Ofwel commerciële-onzin-maar-een-simpel-kaartje-ontvangen-zou-stiekem-toch-wel-leuk-zijn-dag! Bloglovin puilde vanochtend uit van de 14 februari berichten, variërend van ”Me LOOOVE Valentine!!” tot ”Ik ga met m’n hoofd onder de dekens liggen en kom er morgen pas weer onderuit”.

Om eerlijk te zijn doet de dag me nooit zoveel. Ik kan smakelijk lachen om de anti Valentijn berichten, maar ook net zo goed smelten bij schattige aanzoekfilmpjes of knuffelende diertjes. Het enige waar ik me aan erger zijn de mensen die zeggen écht niets aan Valentijn te doen, om dan vervolgens met een enorm cadeau voor hubby aan te komen of juist verontwaardigd zijn als ze aan het eind van de dag niks gehad hebben. Hallo schijnheiligheid. Blegh.

Valentine

De leukste Valentijnsberichten (zowel anti als pro) tot zover:

Liefde

Mijn favo filmpje is – hoewel je misschien eerder een sarcastisch berichtje had verwacht gezien mijn single status – toch het onderstaande. Wel even afkijken hè?


Welk bericht, filmpje of afbeelding hoort ook thuis in het bovenstaande rijtje? En wat zijn jouw Valentijnsplannen?

17 Comments on “Valentijnsdag: een update”

 1. Heb zelf ook niks met valentijn. Mijn partner en ik hebben al een eigen datum. Maar heb stiekem toch twee kaartjes verstuurd dit jaar. Gewoon voor de verandering

 2. Ik sta er denk ik een beetje hetzelfde in als jij. Het maakt me allemaal eigenlijk niet zoveel uit. Denk nog wel eens ‘ach, een kaartje van mn vriend zou wel leuk zijn’, maar als het er niet is: caaare!

 3. Ahh, dat filmpje! Smelt! Ik verwacht eigenlijk nooit iets op valentijnsdag, dan kan het ook niet tegenvallen ;) Vorig jaar kwam ik ’s avonds laat thuis na het werk, had m’n vriend een cake in een hartvorm voor me gebakken, en leuk versierd.. Tot op vandaag is dat een van de leukste verassingen die ik ooit van hem gekregen heb ;)

 4. Ik heb nog niet echt plannen voor vanavond. Ik ben helemaal gesloopt door mijn ‘werkweek aka feestweek’, dus ik denk dat ik lekker vroeg mijn bed in kruip :)

 5. Vriendlief vond dat gifje van Grumpy Cat ook al zo geweldig!
  Ik ben blij als vandaag weer voorbij is, nu ik een fervent blogger ben en van alle kanten doodgegooid word met Valentijnsposts…ben ik er wel weer klaar mee XD

  Al ben ik natuurlijk kei-hypocriet van heb er zelf ook een post tegenaan geknald (A)
  Maar ik geef tenminste hartjes weg, asjeblieft!


  (¯`·.·´¯) (¯`·.·´¯)
  `·.¸(¯`·.·´¯)¸ .·
  ×°× ` ·.¸.·´ ×°×

 6. Ahhhh dat filmpje! Zooo lief! Ookal vind ik het ook commercieel doen we er toch altijd wel wat aan, een kleinigheidje/rozen en etentje. Super cheesy maar toch echt zooo romantisch

 7. Pingback: Diary: week 7 – yoga, feest en Valentijn | SYLVIA KUIJSTEN

 8. Geweldige links! En ja ik kreeg de voorgaande jaren niets van mijn vriend, want wij doen het hele jaar al lieve dingen, dit jaar heel subtiel gevraagd om een bosje bloemen hahahaha. Ik heb er niet veel mee, maar wel een goede reden om uit eten te gaan ;)

 9. Pingback: Terugblik februari 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: