Spam tijd!

Het is 15.00 uur geweest en er staat nog steeds geen post online. Inmiddels is dat meer uitzondering dan regel geworden en die knipperende cursor op dat verder lege virtuele papier begint me aardig te vervelen. Daarom houd ik het dit keer bij een kort blogje en zet ik jullie aan het werk. Ik ben namelijk benieuwd naar wat jouw favoriete artikel is. Dat mag er eentje van je eigen site zijn, maar ook van andermans blog (allebei vermelden mag ook). Dan heb ik gelijk een beeld van wat mijn bezoekers leuk vinden om te lezen.

Owja, algemene links naar complete blogs worden zonder pardon verwijderd, het gaat echt om concrete artikelen. Ik ben stiekem ook wel benieuwd welke bezoekers écht lezen en bij wie de promotiesirene gelijk volop gaat zwaaien door de blogtitel en die zonder verder te kijken gelijk hun bloglink dumpen. Want ja mensen, dat soort dingen gebeuren helaas vaak in blogland…

Dusss.. wat is jouw favoriete post en waarom? Let me know! :)

Advertenties

13 Comments on “Spam tijd!

  1. Ik vind het ook altijd het leukst om de persoonlijke artikelen te lezen en foto’s te kijken. Ben heel nieuwsgierig aangelegd dus wil altijd zoveel mogelijk over iedereen weten ;)

  2. Leuk! De leukste artikelen die ik zelf heb geschreven gaan echt over mij persoonlijk, en daar schrijf ik niet vaak over. Meestal gaat het over mijn historische onderzoeken of mijn studie. Een paar maanden terug schreef ik nog over mijn stotteren in combinatie met het docent zijn (http://www.mauritsharmsen.nl/stotteren/) en gisteren nog over mijn jeugddroom om presentator bij de tv te worden (http://www.mauritsharmsen.nl/als-kind-wilde-ik-presentator-worden/). Ik was redelijk dicht bij het presentator zijn ;)

    De mooiste blog die ik ooit gelezen heb was van Elisa, een medestudente. Zij beschreef op een hartverscheurende manier hoe de Einsatzgruppen te werk gingen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Haar blog heet Stil zal ik zijn… (http://elisadevries.blogspot.nl/2014/02/stil-zal-ik-zijn.html).

  3. Leuk, zo kom ik vaak ook achter de blogs die ik niet ken. Ik vind het altijd een beetje gek hoeveel mensen er reageren met een blog, soms is de reactie niet eens toepasselijk op het artikel, maar gaat het puur om promotie van het eigen blog! Bij een andere bekende blogger werden er ooit lezers uitgekozen voor een event en vertelde ze zo trots dat 1 daarvan de meeste comments ooit had achter gelaten. Uhjaa.. puur ter promotie van haar blog!

  4. De week en/of maandoverzichtjes met vooral veel foto’s vind ik altijd leuke blogs-bij iedereen. De dagelijkse plogs weer net ff minder. Af en toe een plog is wel weer leuk. :) snap je het nog?

  5. Pingback: Terugblik februari 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: