Kamerzoektocht

Hospiteeravonden, toffe foto’s van kamers die in werkelijkheid bouwvallen blijken te zijn, rare toekomstige huisgenoten en uitmelkers van huisbazen: de zoektocht naar een kamer gaat vaak niet over rozen. En wat doe je als je gewoon echt geen kamer kunt vinden? Juist, dan plaats je een filmpje op Youtube en hoop je dat dat leidt tot een droomstulpje. Alle hulp is dan welkom, dus deel ik hieronder een filmpje van Marie-Anne. Weet jij een kamer in Utrecht? Laat het haar weten!

11 Comments on “Kamerzoektocht”

  1. Aaaahw wat leuk gedaan!!! Ga ik ook delen. Er moet toch ergens een kamer zijn voor haar :) Toch belachelijk ook trouwens dat dit zo moet gaan hoor…Stomme kamernood

  2. Ik ben niet op zoek naar een kamer (in België heet dat trouwens kot), maar naar een appartement of studio. Ook een ramp. Bouwvallen, torenhoge extra maandelijkse kosten, verborgen gebreken. Noem maar op. Maar ik zit thuis niet slecht, rustig verder zoeken en niet opgeven.

  3. Pingback: Terugblik februari 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: