Online schoenen shoppen: ja of nee?

Schoenen shoppen. Het is niet mijn favoriete bezigheid. Op hakken hoger dan een paar centimeter kom ik niet vooruit en ik voel me altijd zo bekeken als ik in schoenenwinkels het gangpad op en neer loop om mijn potentiële nieuwe stappers uit te proberen.

Online kopen
Nu shoppen steeds meer mensen online. Het merendeel daarvan is vrouw. Verrassing? Niet echt. Zo werd er In 2012 in totaal dan wel het meeste geld besteed aan reizen, maar toch stond kleding bij vrouwen op nummer een.

Lekker lui vanuit huis
Waar ik al regelmatig boeken, studieartikelen en kleding online bestel, heb ik dat bij schoenen nog nooit gedaan. Eigenlijk zonde, want in mijn geval zou dat wel een uitkomst zijn. Thuis op m’n gemak door de woonkamer wandelen om mijn nieuwe laarsjes of gympen uit te proberen. Ben je niet tevreden omdat de schoenen niet passen of tegenvallen, dan kun je ze tegenwoordig bij steeds meer shops gratis terugsturen.

onlineshop

Groot aantal leuke shops
Daarnaast is het aanbod van leuke, vlotte webshops ook enorm. Neem bijvoorbeeld Omoda: een fijne site waar je zowel voor dames, heren als kinderen genoeg kunt vinden. Als je een beetje geluk hebt of een kleine zoektocht uitzet, dan kun je met kortingscodes bij Omoda de leukste en voordelige schoenen shoppen.

Nu heb ik dus nog nieuwe laarsjes nodig. Voor het eerst kijk ik daar niet tegenop. Die schoenenwinkels ga ik namelijk voortaan mooi vermijden, online shopping it is!

Shop jij graag online? En zo ja, welke producten?

Afbeelding artikel & header: bron & bron
Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vouchercloud.

13 Comments on “Online schoenen shoppen: ja of nee?”

 1. Mh nee schoenen bleef ik wel gewoon in de winkel kopen: ik denk dat ik anders het overgrote merendeel weer terug zou moeten sturen. Dat is meer gedoe dan daadwerkelijk naar een winkel gaan ;)

 2. Ik koop alleen dr martens via internet… Omdat ik weet welke maat ik hierin heb. Verder heb ik nog nooit schoenen op internet gekocht. Kleding meestal alleen bij de Large.nl
  Liefs,

 3. Ik heb al een paar keer schoenen online besteld en het is één keer gebeurd dat ze niet paste. Het bevalt me over het algemeen dus prima. Kleding koop ik wel heel veel online. (:

 4. Dingen die ik moet passen (kleding en schoenen dus) koop ik liever offline, ik heb van die wisselende maten. Best irritant soms. Voor ander spul is online bestellen af en toe wel lekker makkelijk :)

 5. Het is dat ik bij de Manfield werk en bijna al mijn schoenen daar vandaan komen, maar anders zou ik ook wel online bestellen! Net als met kleding moet je gewoon even uitvinden welke maat je van een bepaald merk/model nodig hebt. En ik zoek dan wel vaak een site uit waar je makkelijk kunt retourneren inderdaad! Ik zit nu te denken over Allstars bij Spartoo, omdat ze daar verreweg veel goedkoper zijn dan in de winkel en je hebt gratis verzending+retourneren. Het enige nadeel is dat Allstars werkelijk allemaal anders vallen. Ik heb een 39 en die is eigenlijk net te krap, maar pas de 39 en 40 van een vriendinnetje weer wel, zo irritant!

 6. Ik heb bij zalando al vaker mijn schoenen gekocht, maar sinds daar zoveel negativiteit over is ben ik daar mee gestopt. :) Ik koop zelden meer kleding en schoenen online de laatste tijd.

 7. Ik koop eigenlijk alleen maar boeken en dat soort dingen online. Kleding en schoenen pas ik liever in de winkel. Ik ben niet zo van het terugsturen van dingen.

 8. Ik koop ook erg graag online! Maar schoenen koop ik toch liever in de winkel om te kijken hoe ze zitten, lopen ze lekker, hoe zien ze er in het echt uit qua kleur etc.. Maar het zou wel ideaal zijn als ik niet zo’n twijfelaar was haha!

 9. Schoenen koop ik eigenlijk nooit online! Wel eens kleding en boeken (boeken eigenlijk altijd, haha) en muziek, maar schoenen heb ik nog nooit gedaan.. Inmiddels wel twee keer een jas en beide keren geslaagd, dat vond ik ook al een hele uitdaging!

 10. Pingback: Terugblik februari 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: