sylviakuijsten.com bestaat drie jaar!

Jaja, ik word oud! Vandaag bestaat mijn site drie jaar, time flies! Waar ik in het eerste jaar zo’n twee à drie artikelen per maand schreef en een handjevol bezoekers had, is dat langzaamaan opgelopen na een à twee artikelen per dag en bereik ik inmiddels blijkbaar dagelijks honderden bezoekers. Dat is tof.

Nog steeds ben ik aan het zoeken naar welke kant ik met mijn blog op wil. Ik schreef al eens eerder dat ik mijn blog serieuzer wil maken met enkel columns, recensies, besprekingen van opvallende nieuwsberichten en links naar geschreven artikelen voor andere bladen en sites. Toch vind ik het gewoonweg leuk om de wekelijkse diaries te schrijven en tags in te vullen. Zoeken naar een balans dus.

Sinds mijn eerste artikel op sylviakuijsten.com (toen heette mijn blog overigens nog ‘A.Wicked.World.’) is er dus best wat veranderd. Een lieve vaste lezersgroep, toffe nieuwe bezoekers, mails van bedrijven voor advertorials, af en toe aangesproken worden door onbekenden of vage kennissen die mijn blogs blijken te volgen: het zijn dingen waar ik stiekem van droomde toen ik met het bloggen begon. Dat bloggen doe ik inmiddels al bijna elf jaar, maar na diverse blogs op verschillende platforms voelt deze site echt als mijn vaste plek op het web. Ook was ik waarschijnlijk nooit begonnen met freelance copywriting als ik deze blog niet had gehad. Een gek idee.

Op naar de vier jaar!

Hurray, hurray, hurray! ;)

cute-cat

36 Comments on “sylviakuijsten.com bestaat drie jaar!”

  1. Gefeliciteerd met je 3-jarig bestaan! Een balans vinden is ook moeilijk, ik ben zelf na 10 jaar nog steeds aan het zoeken en aan het bedenken welke kant ik op wil, dus ben benieuwd wat er hier allemaal gaat gebeuren!

  2. Gefeliciteerd met je 3-jarig bestaan! Een balans vinden is ook moeilijk hoor, ik ben na 10 jaar nog steeds aan het zoeken wat ik wil met mijn blog en welke kant ik op wil, dus ben benieuwd wat er hier gaat gebeuren!

  3. Och dat katje! Gefeliciteerd met deze blogverjaardag! Gek hoe de dingen lopen he, dat je, zoals je zegt, zonder deze blog waarschijnlijk niet freelance zou schrijven nu. Blijf lekker zoeken naar die balans, ik vind je site erg leuk en breng er graag een bezoekje aan!

  4. Pingback: Diary: week 8 – Bowlen, Pathé & masterclass bloggen | SYLVIA KUIJSTEN

  5. Pingback: Terugblik februari 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

  6. Wat leuk! Gefeliciteerd! En bloggen brengt je echt meer dan je zou denken hè. Gewoon meer kennis over jezelf, wat je wil enzo. Maar ook veel kennis door het lezen van andere blogs. En hé, dat freelance copywriting is toch supervet! Gegege, dat katten gifje blijft de beste ooit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: