Diary: week 8 – Bowlen, Pathé & masterclass bloggen

Zondagmiddag zat ik bij m’n ouders. Mijn broertje vroeg of ik hem even wilde helpen met een klusje. Maar natuurlijk. En zo zat ik ineens met een mini kwastje wat krassen op zijn auto weg te lakken, in winterjas en op sloffen. Charming. Not. Tjah. Beetje jammer dat m’n haar hier peentjes oranje lijkt. Ook die uitgroei valt in het echt helemaal niet op en zó bleek ben ik nu weer niet. Damn you mobiele telefoon!

AutoLakken

’s Avonds was het tijd voor een Emté uitje met de bakkerijafdeling. Na een uurtje bowlen konden we aanschuiven voor een driegangendiner. Was gezellig!

Uitje.jpg

Maandagochtend ging ik terug naar Tilburg. Hier deed ik mijn gebruikelijke boodschappen en haalde ik wat pakjes op. Laten daar nu onder andere deze bij zitten:

roos

Hallooo, nog even dat Valentijnsgevoel! Leuk :) ’s Avonds keek ik samen met Chuck een online college over drugsgebruik en verslavingen van het King’s College London. Super interessant, hierover later meer.

Chuck

Dinsdag werkte ik bij Univers. ’s Avonds bezocht ik met vriend P. The Monuments Men in Pathé. Geen heel bijzondere film, maar prima voor een avondje uit.

Woensdagmiddag was ik weer eens in het theater. Dit keer niet om een voorstelling te bezoeken, maar om een portretfotoserie te laten maken waarvoor ik was benaderd door Renate. Het theater was zo vriendelijk om ons in het gebouw toe te laten en we konden de serie schieten in de theaterzaal. Leuk om naast het dienen als ‘lijdend voorwerp’ ook wat mee te krijgen van het dagelijks leven in het theater. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat :)

’s Avonds had ik ‘vrij’. Wel was er een speciaal moment: mijn ‘bestelontgroening’. Ik heb in mijn gehele studententijd (en ook daarvoor niet) nog nooit een pizza laten bezorgen, dus dat moest er maar eens van komen. Uiteraard bij de New York Pizza vestiging van vriendin C. en hubby M. Ze maken trouwens kans om Franchisenemer 2014 te worden. Daarvoor moeten ze stemmen verzamelen, dus als je een goede daad wil doen: stemmen kan hier. Kost je maar twee drukken op de knop en drie seconden, dus maak hen blij! Ik bestelde overigens een pizza met tomaat, geitenkaas en rucola, yum!

Pizza

Donderdagochtend had ik een afspraak bij de haptonoom om de hoek voor een intake gesprek. Ik vertelde hier al dat ik veel last heb van duizeligheid en daar wil ik graag vanaf. Daarna fietste ik gelijk door naar de redactie voor een werkdag. ’s Ochtends stukjes tikken en vergaderen, na de lunch was het tijd voor de masterclass bloggen van Luuk Koelman. Van tevoren hadden we allemaal een stukje aan moeten leveren zodat we elkaar van feedback konden voorzien en dat verliep soepel. Prettig om met mensen om de tafel te zitten die geen blad voor de mond nemen en elkaar van constructieve opmerkingen en tips kunnen voorzien. Een geslaagde middag dus.

’s Avonds kroop ik al rond 20.30 uur m’n bed in, ik was de afgelopen dagen telkens wat te laat naar bed gegaan. Vrijdagochtend moest ik me wederom melden bij de haptonoom, ditmaal voor de eerste behandeling. De rest van de dag rommelde ik wat aan met kleine klusjes. Factuurwerk, het schaatsen volgen, blogjes schrijven, et cetera. Wat een prachtige Olympische winterspelen trouwens, er gingen regelmatig drie Nederlandse vlaggen omhoog de afgelopen tijd :)

vlag.jpg

Zaterdag werkte ik drie uurtjes bij de bakkerij. Verder was het tijd voor bankhangen bij m’n ouders en familiebezoek. Ow, ben ik trouwens de enige die dit regelmatig overkomt? Die lipjes breken zo snel af! Grom.

vis.jpg

Zondag was een mooie blogmijlpaal: sylviakuijsten.com bestond drie jaar! Rond 16.00 uur werd ik door vriendinnetje I. opgehaald om richting Rotterdam te gaan. De eindbestemming was het Luxor theater voor een uitvoering van het Zwanenmeer op ijs. Supermooi!

zwaan

Hoe was jouw week?

10 Comments on “Diary: week 8 – Bowlen, Pathé & masterclass bloggen”

  1. Hmm, Monuments Men lijkt mij wel vet, maar is het wel een bioskaartje waard of meer een thuis-kijk-film dan? En het Zwanenmeer, lijkt me heel gaaf een uitvoering daarvan eens in het echt te zien! Mijn week was nog een klein beetje “bijkomen” van m’n citytrip naar Kopenhagen en daarnaast lekker productief bezig ook :)

  2. Fijne week, lekker veelzijdig. Benieuwd naar dat online college. Heb ook een tijd van die reeksen gevolgd via udacity en eentje waar ik de naam van ben vergeten. Bestelontgroening :-) Die moet er bij mij hier in Berlijn nog van komen, schijnt hier allemaal zo super duper en betaalbaar te zijn… Mijn week was leuk! Mijn broertje en oudtante kwamen voor een lang weekend langs, dus ik heb weer van alles nieuws toeristisch in de stad bekeken ;). Plus een korte blogmeet gehad, en diner met collega’s. Jeej voor een nieuwe leuke week!

  3. Klinkt als een hele gezellige week, waarbij je toch ook nog wat rust hebt gepakt!! ;-) En wat maakte de haptonoom van je klachten? Valt het mee?

  4. Pingback: Terugblik februari 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: