Carnaval, Primark & Harrie

Zo, wat een rust op mijn V.I.P. internetplek. Carnaval, een fikse verkoudheid en andere activiteiten zorgden voor weinig blogjes deze week.

De eerste dagen werden in beslag genomen door Carnaval, fijne tijd. Ik schreef er hier al over, dus herhalen lijkt me overbodig.

Woensdag bezocht ik met vriendin L. Eindhoven. Voordat we de shopstrijd aangingen, legden we eerst een goede bodem bij Zoet & Zout, wat een fijne lunchroom! Snelle bediening, goede locatie en heerlijk eten; voor herhaling vatbaar dus.

Zoet&Zout

Op het terras moesten in de schaduw de jassen nog wel aan, maar toch konden we al duidelijk merken dat het warmer begint te worden, hallooo fijne lentedagen!

Bij de Primark was het druk, heel druk. Waar ik de vorige keer met een tas vol kleding naar huis ging, nam ik nu voornamelijk andere spullen dan kleding mee.

Toen we ’s middags weer in Tilburg aankwamen, voelde ik me ineens niet zo lekker. Keelpijn, m’n lichaam dat pijn begon te doen: voor mij herkenbare tekenen van een naderende fikse verkoudheid. Een paar uur later lag ik lamgeslagen om de bank met traanogen en overal spierpijn. Na een beroerde nacht besloot ik donderdag niet te gaan werken, maar de dag liggend op de bank te spenderen met films, waarvan ik soms stukken miste omdat ik in slaap viel. Ik weet niet hoe het bij jullie zit als jullie echt goed verkouden zijn, maar ik ben dan echt niks waard. Erfenisje van pap, die had daar vroeger ook veel last van. Thanks dad ;)

The Holiday

Vrijdag voelde ik me nog niet veel beter, maar ik moest terug naar Drunen voor een afspraak met mijn huisarts, vervolgens terug naar Tilburg voor een afspraak met de haptonoom en het ophalen van mijn fiets die de gemeente wegens fout parkeren had weggehaald en daarna richting Waalwijk om bloed te laten prikken. Gelukkig fungeerde pap als pakezel en taxichauffeur die dag, de held <hier zelf even een hartje bij denken>.

Zaterdagochtend ging ik gewoon om 5.00 uur werken bij de bakkerij, maar om 10.00 uur mochten ik en collega J. – met wie ik samen de ziekenboeg vormde – naar huis. Ik spendeerde de rest van de dag grotendeels op de bank en in bed en ’s avonds hees ik me uit m’n pyjama voor een theaterbezoek met mam. De kaartjes voor de theatershow ‘Harrie en de twee meesters‘ van Jon van Eerd hadden we namelijk al maanden in huis en dat wilde ik toch echt niet missen. Maar goed ook, want ik heb de ballen uit m’n broek gelachen. Heerlijk.


Zondagochtend ging ik terug naar Tilburg, ruimde m’n appartementje wat op, deed boodschappen en dook weer terug op de bank, inmiddels wel flink klaar met me belabberd voelen. Overigens kwam ik de onderstaande ijskoffie tegen in de supermarkt, heerlijk spul en prima betaalbaar in vergelijking met andere ijskoffie: slechts 0,79 euro per pakje.

Ice coffee
Vandaag doe ik het nog even rustig aan en dan zou ik er deze week weer tegenaan moeten kunnen. Heb jij nog leuke plannen voor deze week? :)

8 Comments on “Carnaval, Primark & Harrie”

  1. Balen, zo’n verkoudheid! Ik kan me de laatste keer dat ik verkouden ben geweest dus echt niet meer herinneren.. Heb nooit ergens last van :) *afkloppen. En de Primark, ah, over twee weekjes hebben we er een in Nijmegen, hoera!

  2. Yay, ik ben niet de enige zielige zieke XD

    (Minder yay voor jou natuurlijk).

    Mijn hele week zit helaas vol niet-leuke dingen. Maar ach, het kan niet altijd feest zijn :'(

  3. Deze ijskoffie ken ik nog niet maar zal er zeker op letten, ziet er in ieder geval leuk uit zo! Als ik echt verkouden ben, dan ben ik ook tot niks in staat en heb ik vooral heel erg veel last van tranende ogen zodat het lijkt of ik enorm verdriet heb…

  4. Hoop dat je verkoudheid alweer helemaal over is. Ik kan daardoor soms zo uit het veld geslagen worden, dan heb ik echt helemaal nergens meer zin in terwijl het maar een verkoudheidje is..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: