Rolmodel

Ik betitel mensen niet snel als voorbeeld of rolmodel. Ook ben ik van niemand ‘fan’, mede omdat ik bij die term denk aan hysterische tienermeisjes of huisvrouwen die als pitbulls aan hun idool hangen. Toch kan ik er niet omheen dat ik bepaalde mensen bewonder om hun positiviteit, moed of creativiteit. Een van die mensen is Sarah Jessica Parker, het meest bekend door haar rol als Carrie in Sex and the City. De mooiste stukken van die afleveringen zijn de momenten waarop ze achter haar laptop zit en een levensvraag op het scherm tikt, waarna de rest van de aflevering volgt.

Gisteren postte Annemerel een leuk interview met ‘SJP’ op haar blog. In 5:35 minuten worden haar 73 vragen voorgeschoteld. Een pittige klus, maar briljant in elkaar gezet. Een prachtig huis (die wereldbollen! Jaloers!) en een lieve, intelligente vrouw die het spel leuk meespeelt en bovenal menselijk en down to earth overkomt. Worth watching!

8 Comments on “Rolmodel”

  1. Wat een gaaf filmpje! En wat is ze adrem zeg met haar antwoorden! En *zucht*.. wat ziet ze er goed uit… Als ik die leeftijd heb moet ik er nog maar eens zo uit komen te zien.. :) Thanks for sharing, de moeite waard!

  2. Heel erg leuk! Toen ik op bloglovin alleen nog de foto van ‘Carrie’ zag en de titel ‘rolmodel’ schrok ik even, omdat ik bang was dat je ging zeggen dat het karakter ‘Carrie Bradshaw’ je rolmodel was. Laat ik één ding voorop stellen, ik houd van SATC, maar ik vind Carrie niet zo’n leuk mens. SJP daarentegen, wauw, zo veelzijdig en hardwerkend en tegelijkertijd komt ze zo aardig en oprecht over. Heel erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: